jimmybones

http://bit. ly/19XQ28s - Искате смислен рап , искате да е на БГ това е човека (лириките са важни в музиката) Strap a.k.a. Drem !!!

bg.wikipedia.org/wiki/Атентат_на_гара_Буново
bg.wikipedia.org/wiki/Атентат_в_църквата_„Света_Неделя“
/>
България 681 - 1944 9-ти септември от тази дата до ден днешен БКП си имат държава и я управляват само те ... не се заблуждавайте ,че са различни ... всичко що е управляващо произлиза от партията майка ... целта е България да си стои в това робство още стотици години ... взеха властт-а с кръв и ако някой ден я "пуснат" пак ще е чрез кръв !

(След тази последната посочена дата идва на власт партията забранена от Върховния касационен съд на 2 април 1924 г. а именно БКП банда шумкари,мандраджии,хора като цяло с подривна анти-българска дейност.Няма смисъл да говоря по натам какво се случва оттам насетне България тръгва към дъното от което не излиза вече почти 1 век.Когато българите разберат ,че са лъгани и управлявани от хора които не са нищо повече от съвременни еничари .И те са спънката България да е независима държава която се развива устремена нагоре само и напред .Докато дойде този момент ще търпите новото "Иго" в което се намираме в момента, явно си го заслужихме след като няма реална съпротива.Съжалявам само за едно нещо през живота си ,че и аз стоя бездействащ в тази насока и жалко само за всичките загинали българи жертвали живота си за да може България да пребъде и да бъде управлявана от народа за народа !).

Дано един ден България се възроди от пепелта като Феникс !
cool
Инфо