Живот със Синдром на Даун

Здравейте,
Може би повечето от вас се чудят, какъв е животът със Синдром на Даун?
Ние искаме да ви разкрием, че въпреки на пръв поглед страшната диагноза, животът всъщност може да е много забавен и пълен с приключения - той е такъв, какъвто
изберем сами да го изживеем, а ние избрахме пътя на Щастието. Тук ще може да проследявате чрез серия от видео клипове нашия живот с дъщеричката ни, която се роди със Синдром на Даун за изненада на всички.
Ние сме семейство от Варна, Красимир Ламбов, Силвена Христова, най-страхотният батко Крис и слънчевата Микаела.
Искаме да променим живота на дъщеря ни и на всички хора с тази диагноза, показвайки реалните възможности и запознавайки ви със синдрома.
Искаме да покажем, че Синдромът на Даун не е присъда, а начин на живот и че в семейна среда и правилен подход няма невъзможни неща. Лекарите ни казаха, че животът ни ще бъде ад, ние пък искаме да ви покажем, че е точно обратното ;)
Станахме финалисти в Промяната 2016/2017 - най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява в партньорство с фондация "Промяната" (част от мрежата на Reach for Change). Проектът ни получи най-много гласове в онлайн кампанията на конкурса на фондация Промяната от всички финалисти в конкурсите на Reach for Change в 10 държави за последните 3 год.
26 000 души гласуваха за нас.
Благодарим ви!
Така, че добре дошли в нашето приключение :) наречено Живот със Синдром на Даун.
Може да се свържете с нас и в профилът ни във фейсбук.
Не забравяйте да СПОДЕЛЯТЕ и КОМЕНТИРАТЕ клиповете, нека достигнат до повече хора!
АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ КАНАЛ :)
cool avt part
Инфо