jokerut_

/>

2012 ПРИБЛИЖАВА ТОГАВА Е КРАЯ НА СВЕТА ИЛИ 3ТА СВЕТОВНА ВОИЙНА С РАКЕРИТЕ ПАЗЕТЕ ТЕ СЕ ИЛИ ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ СЛЕДВАЩАТА ЖЕРТВА:

КАК ЩЕ ЗАГИНЕ ПЛАНЕТА 5 НАЧИНА:
1.МЕТЕОРИТ ЩЕ НИ УДАРИ
2.ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ
3.ВОЙНАТА НА МАШИНИТЕ
4.СЛЪНЦЕТО ЩЕ НИ УДАРИ
5.ЯДРЕНА ВОЙНА

Спортaкус - Суперздравословният герой на шоуто, родом от "един остров в Северно море" (намек за Исландия, където е създаден сериала). Той насърчава децата от Мързелград да ядат "спортни бонбони" (така той нарича плодовете и зеленчуците) и да си играят заедно навън, вместо да седят вкъщи и да играят компютърни игри. Иска хората в Мързелград да бъдат щастливи, а затова всички трябва да бъдат здрави и във форма. Спортакус непрекъснато е зает със спортни дейности и дори прави гимнастика, докато се движи. Винаги е готов да помогне. Той е търпелив и отзивчив. Спортакус не се смята за супергерой, а за нещо като полу-супергерой.

Стефани - Тя вдъхновява жителите (и най-вече децата) от Мързелград да се размърдат и да действат. Обича да играе с приятели, а нейните дрехи и принадлежности са розови. Пристига в града, за да посети своя чичо, кмета на Мързелград. Стефани постоянно кара децата да излизат навън и да си играят, но всеки път трябва да преодолява опитите на Подлия Роби да и попречи. Когато повика на помощ Спортакус, целият град започва да работи задружно, за да превърне Мързелград в по-добро място за живот. Стефани обича да танцува и мечтае да учи танци в училище.

Подлият Роби - Злодеят на шоуто, който иска Мързелград да остане завинаги мързелив и заспал град, какъвто е бил преди пристигането на Спортакус и Стефани. Иска децата да ядат вредна храна и да прогони Спортакус от града. Роби прилага всякакви планове, за да постигне целите си и понякога почти успява, но накрая винаги е победен от Спортакус с помощта на Стефани и нейните приятели. Усилията, които този шампион на мързела влага, граничат с иронията, защото той би могъл да бъде най-активният човек в Мързелград. Но неговите постъпки са лоши и той често нарича себе си "обикновен, подъл човек, който просто е неразбран". Живее в подземно леговище, откъдето следи децата на Мързелград с перископ. Подлият Роби често се маскира хитро, за да заблуди всички и да прави пакости.

Зиги - Обича да яде сладко, много сладко, близалки. След като се появява Стефани, той разбира, че в детството има нещо повече, освен сладки бонбони. Той става активен и участва във всички спортни занимания заедно с другите, но продължава да обича бонбони.

Свидльо - Както показва името, той е властно момче, което обича всичко да е негово. Въпреки, че играе с другите, Свидльо винаги си пази вещите, особено своята кола и прасенце-касичка. Често казва: "Това е мое!" и има своя песен за това (в която се пее, че всичко в Мързелград е негово). Обича да казва: "Каквото е мое - си е мое, каквото е твое - е мое!". Може да свири на хармоника.

Трикси - Палаво момиче, което е добър приятел и обича да играе с всички. Употребява думи като "яко", "готино" и тем подобни. "Мърдайте хора!" казва Трикси.

Пиксел - Компютърен специалист, който стои твърде много пред компютъра си. Обича да създава различни устройства, които да вършат работата вместо него, като: машина за връзване на обувки или дистанционно, което "прави всичко вместо теб".

Кмета - Винаги поучава другите и върши цялата работа.

Г-ца Любопиткова - Наперена и самоуверена тя винаги е готова за съвети. Кмета постоянно й се подмазва.

citycreator.com-ПОСТРОЙ СИ ГРАД
vij-chui-razkaji.bg-АКО РОДИТЕЛИ ТЕ ВИ ТОРМОЗЯТ ИЛИ НЕЩО ТАКОВО
cool
Инфо