Клип Коментар

Не очаквах точно сега да си признае всичко. ;д Надявам се да им няма нищо и най-накрая чичото на Лаура да остави Джъстин намира. Епизода беше прелестен, нямам думи просто. <3

С всеки епизод става все по-интересно. След изливането на емоции ми е чудно какво ще стане. <3

Превивам се от смях. :D Много е яко. :D

Прелестен епизод.(inlove) Много хубаво се развива всичко,некст. :X (star)

Последен ли,какви са тия глупости? :X Няма да напускаш сайта.Ти си един невероятен мейкър.И тези прекрасни клипове,които правиш..Наистина ли ще се откажеш просто така? По-добре недей. Виж колко хора искат да останеш и колко клипове са следяли,а сега всичко ще отиде на вятъра. (love)

Защо се получи така? Не го очаквах ;д С този инат просто се съсипват.Епизода определено много ми хареса,некст. (love)

Интересно се получи. ;д Много се кефя на Мел,а и сега Джъстин всичко ще разбере за нея. ;д Надявам се скоро да пуснеш некста. (love)

Aaa. :X Личи си,че ще е интересно,пускай. (love)

Как ще е скучен? Как няма да има бъдеще? Та историята си е много заинтригуваща и интересна.Имаш толкова идеи а ти ще ги пропилееш.Иначе за епизода е върховен,нямам думи. (love)

Не позволявам,как ще спреш историята. ;o Сега пък кой се е завърнал? Какво ще се случи? Прекалено много загадки ;д Иначе за епизода-зашеметяващ. (love)

Толкова зарибяващо действа тази история и определено си личи,че не е като другите.(yes) Епизода много ми допадна и чакам следващия. :*

Превъзходен епизод :X Болката се усеща на място,дано спрат с този инат и отново се съберат. (love) Некст.

Мелчето наистина ги закопава всичките (chuckle) Не ми се мисли какво ще стане като й спукат гумите.Епизода е върховен,нямам търпение за некста. (love)

Леко се натъжих накрая,сега остава само да се надяваме Джъстин да каже на Мейси за някой неща,който премълчава от нея.Наистина много ми хареса епизода,върхът е. (love) :*

От сега имам предчувствие,че ще е много интересна историята. (love) Хаха Мел е много опасна. :D Качвай следващия да видя как ще се развият нещата.

Цялата история беше удивителна,самият край и всичко което преживяха за толкова малко време. :X (love)

Да не си посмяла да спреш историята ! (wait) До сега всичко се развива много добре и искам да разбера и за по-натам какво ще се случи. (love) Некст.

Много вдъхновяващ епизод,накара ме да остана без думи. :X Ще я следя определено.Много ми хареса. (yes) (star)

Нямам търпение да разбера как ще свърши всичко. Некст.(love)

Много си гадна,на най-интересното го спря. :D Историята от самото начало е прекрасна.Чакам с нетърпение следващия.. ;3