Любов, драми и раздели: Топ 5 на любовните триъгълници в Big Brother

Ревността на Златка не е нищо в сравнение

Яко е! 20 0
15 365 · 15 365
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Big Brother събира, но Big Brother и разделя. За първото питайте семейство Петканови. Драмите, които Златка Райкова вижда около връзката им в Къщата, ни подсетиха за истинските проблеми, които съквартиранти сами си създадоха в Къщата.

Секс, изневери, изкушения... вижте какво си припомнихме!

Жени Калканджиева, Тачо и Зорница Линдарева

В може би най-опушения и миришещ на алкохол сезон на риалитито скандалите и ревността по тази ос бяха впечатляващи. Жени нарече Линдарева пошла и лекомислена.

Хубавата Елена, Мъро и Миро

Мъро бе в основата на края на брака между Елена и Миро. И това се случи под покрива на Къщата. Е, Мъро и Елена не са заедно днес, но това не променя факта, че са достойни за нашата класация.

Ричи, Розмари и Фредерик

Е, последният не беше в Къщата, но името му се споменаваше неведнъж. Как са се развили нещата с връзката на красивата Розмари, не знаем, но е факт, че тя продължава да е в София и да се вижда с Ричи.

Соня Немска, Иванина и Денислав

Соня не беше в Къщата, но фактите са си факти, а рогата - рога. Денислав се опита да обясни, че го прави само заради шоуто, но... В края на краищата Соня не спря да вика "Иванина е боклук" на финала на шоуто.

Златка Райкова, Благой Георгиев и Емануела

Въпреки че засега такава линия не се развива, преди време в предаване Емануела разказа как с Благой са се сваляли, целували. Само до секс не се стигнало.

Яко е! 20 0
15 365 · 15 365
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо