Kаnaga

„КАНАГА“ е своеобразен роман в приключенски дух, който припомня дългия и интересен път на човечеството в търсенето на отговора на вечените въпроси.

Сюжетът на поредицата се завърта около завладяващата история на Мардин Тамай – 38-годишен
квантов физик, който разглежда метафизични и трансцедентални светове. Под въздействието на пророчески сън и след последните думи от смъртния одър на скъпата си майка, Мардин се впуска в търсене на изчезналия си баща - световноизвестен археолог, когото всички считат за мъртъв от 30 години. Мардин започва мащабното проучване, без да подозира, че това не е просто търсене на истината, а най-голямото и поучително приключение в живота му. Където и да отиде, той се среща с необяснимото, езотериката и магията на Вселената. По време на това фантастично пътешествие Мардин намира истинското си „аз“ – и не само.

В ролята на Мардин влиза страхотният актьор Мехмет Гюнсюр, спечелил престижно признание от фестивала die Seriale за отличното си превъплъщение. Талантът има номинации от редица други форуми за уеб продукции, сред които Maverick Movie Awards, Dublin Web Festival, Seoul Webfest и т.н. Самият сериал има десетки номинации за визуални ефекти, режисура, сценарии, музика, а на Maverick Movie Awards грабва цели четири статуетки. Продукцията е дело на Nnaco Productions – група творци от Рим и Истанбул, които участват в създаването на редица известни филми, реклами и кратки документални филми.

„КАНАГА“ е разказ за древна мистерия в ерата на технологиите.
cool the part noint
Инфо