Клип Коментар

Не, анимето временно е спряно.

Всяка събота излиза нов епизод, а с превод, зависи от това, кога ще го качат в nyaa. :)

Китай е в тежък локдаун заради епидемията от коронавирус. Поради недостиг на пресонал, студиото е решило да съкрати времетраенето на епизодите, тъй като служителите не можели да ходят нормално на работа. Затова спряха и Tunshi Xingkong.

Благодаря за превода.

Ще има още епизоди, но все още не се знае колко ще бъдат. Днес излезе 201 епизод и така като гледам как се развива историята, има още изпитания, тепърва ще трябва да се бият срещу Духовната империя, предполагам, че ще са поне още 20-30 епизода, ако не и повече.

Не е изтрит. Виж в съдържанието, че плейлистата ми е непълна.

Благодаря за превода.

Благодаря за превода.

Благодаря за превода.

Има излезнали вече три епизода от втори сезон.

Не видях никаква иформация за това, но според руснаците ще има. Ще чакаме и ще видим.

Надявам се, че сега всичко ще е наред. Приятно гледане.

Ще има 6-ти сезон и да, ще го превеждам.

Засега ще довърша тези, които съм започнала и ще спра за известно време да превеждам. Ще си дам малко почивка, след което ще видим. Но ми е любопитно кои са аниметата за които споменаваш, ще ги погледна и ако ми харесат може и да ги преведа.

angela zhang - break the cocoon

Плейлистата не ми е пълна, ще трябва да ги търсите в съдържанието, или някоя друга плейлиста, в която са всички епизоди. :)

Да.

Не се споменава за пръстен, а и в следващите серии се виждат само два черни пръстена. Според мен, тъй като Сан вече има черен пръстен и способностите от същият вид Паяк, в случая с този, който е над 30 000 годишен, той поглъща чрез външната си Духовна кост само Духовната сила на звяра, която естествено е по-голяма от тази на предишният Паяк. По този начин характеристиките на вече придобитите способности от първият се увеличават и от там и промяната на Духовната му кост в броня.

Утре.

Утре. :)