Клип Коментар

Браво! Готино парче!

Не знам защо, но въпросната госпожица натрапчиво ми напомня като "фейс" на един от братята Аргирови. За справка: http://www.vbox7.com/play:86e40c55&

Къде е Лима, столицата на Перу с нейните повече от 28 млн. жители?

Минусите на предишното ми мнение доказват колко прост е българина!Прост народ - слаба държава!

Пълни глупости говориш! Българинът паркира неправилно по два начина: абсолютно съзнателно или от непознаване на пътните знаци, а както знаем - незнанието не е оправдание. Дай боже повече такива активни мероприятия. Крайно време е наглият и прост българин да бъде пречупен, а това може да стане само като му бръкнат в джоба.Болшинството български шофьори са по-опасни от надрусан джихадист с взрив около кръста и това го доказва статистиката на ПТП...

Проблемът е в законите и обществената нагласа. "Демократична Хамерика" е една от най-полицейските държави в света. Докато има толкова много корупция сред полицаите, от една страна, и, реципрочно неуважение на гражданите към полицията, от друга, нещата в България ще са такива, каквито са, че и по-зле ще става.

Златке, от позицията на каква правиш анализ на Съквартирантите? Органически не ми понасяш, както и на много други. За първи път пиша негативен коментар, но с тези видеа, които са "Избор на редактора" просто прекаляваш с тези никому ненужни, безсмислени и клиширани словоизлияния.Постоянното натрапване на една компрометирана личност би имала обратен ефект. Не само няма да стане по-симпатична, а по-скоро ще започне да бъде мразена от масата.

Прекалено много неща давате на трениращите. Тотално ще се изгуби СИНЕРГИЯТА на всеки един от продуктите! Имам в предвид да няма повтарящи се добавки. Примерно: За еластични стави, ставни влакнаи хрущяли - хондроитин/глюкозамин сулфат; за изчистване - йохимбе и камбоджанска гарциния; за енергия - л-аргинин; мускулен растеж - BCAA+глутамин; Трибулус терестрис-а е ОК, но, ако все още не са забранени дихидроепиандростерон и норандростенидион, ефектът ще е още по-голям. Чудя се защо няма Креатин!?

Моето тълкуване за "индикузентно" е: идва от "indicus" - индианец на латински, "чувствам се като индианец" - нищо не разбирам. Или с няколко думи "индикузентно" би трябвало да значи "чувствайки се като абсолютен аматьор, лаик, дилетант".