koto6o

Ако ви интересува нещо - ЛС.
.
cool com grp bg sub upd
Инфо
Клип Коментар

(think)

хахахаха :D

Нещо си в грешка май и то голяма. Аз го преведох първи, не знам какво си гледал... Явно и ти самият не знаеш какво си гледал... :)

Епизодите си излизат нормално всяка седмица, какви сезони? То и Шиппуудена имаше супер много сезони, това е просто за статистика според мен, дори не се водят като сезони, просто нов опенинг и това е. И избягвайте да пишете такива простотии често, защото нямат много логика.

Аз точно по това познах братле, защото правя превода по свой начин, ако се интересуваш ми пиши на ЛС, не е мястото за обсъждане на това в коментарите. :)

Хора, знаете, че се старая да качвам бърз и хубав превод. :) Но вече се чудя дали ви е нужен, тъй като вече гледате от други места епизодите с не толкова грамотни субтитри, но все пак го гледате, а и някои мои реплики, с които аз се старая да ви улесня при четене биват коварничко копирани, което не ми прави много кеф, предполагам и на вас не ви би било правило кеф. Та въпросът ми е дали според вас има смисъл да продължавам с преводите, гледате ли изобщо пунктуации, правопис или ви е все тая просто да има превод? Чакам отговорите ви. :)

Ако се намери кой да ми помага с превода на субтитрите бих се навил да го преведа, както и имам още няколко епизода от "Боруто", на които не съм вградил субтитри, но за това се искам помощ, защото се иска и отделяне на време. :)

Здравейте, хора! Понеже много от вас ме питат кога излиза епизода или кога ще го кача и такива, реших да оставя този коментар тук. Та това, което иска да кажа е, ако толкова се интересувате от това кога излизат епизодите и т.н, можете да се абонирате за профила ми и да следите какво качвам, така ще бъде по-лесно, защото има хора, които всяка седмица ми пишат кога качваш епизода, което вече става малко банално. :) П.С. Епизодът е доста интересен и определено за мен е най-добрият досега. :)

Ще има субтитри, но с малко закъснение. Следете профила ми, мога да го кача по всяко време, а ако нямате търпение се абонирайте, за да ви излизат епизодите като известие, когато са качени. :)

Ако прочетеш по-долу какво съм написал, ще разбереш, че не е било по моя вина. А и какво означава закъсня? Тези, които го качват с английски субтитри да не мислиш правят нещо? Просто копират епизода от някой сайт и го реъплоадват тук - 2 минути работа. Ако сикаш пробвай да преведеш един епизод за по-малко от четири часа ( не, че се хваля, но аз го правя за два -три макс ). :)

По принцип излизат всяка сряда и мерси, че го оценяваш. :)

Хора, имаше проблем с ъплоадването в сайта и затова не можах да кача епизода по-рано. Пробвах четири или пет пъти, но не и не. Засега мисля, че няма проблем с клипа. Приятно гледане и споделете какво мислите за епизода, според мен беше най-добрият досега, а следващия се очертава дори по-интересен. :)

Не спойлвайте сега, има хора, които чакат с интерес, макар че ми се струва, че битката няма да е едно към едно с мангата, а ще има и вмъкнати още неща, но да видим. :)

Как ви се стори финалът на епизода? Изглежда ще видим Саске в действие. :)

четвъртък.

Добре, че ти ги правиш най-яките.

да, почти са готови.

Още не съм ги започнал, но предполагам довечера

Още не съм ги започнал, но предполагам довечера

умишлено съм ги направил така.