Клип Коментар

Много екшън много нещо. Обожавам тази история. Точно по моя вкус е, това не значи, че не харесвам останалите ти фикове. Но този някак си ме връща назад към миналото, когато прекарвах доста време да чета фикове. Написал съм го и в предишната глава, за което се извинявам. Просто нямам думи, невероятно е. Продължавай все така и гледай да не се бавиш толкова с главата, че ми е много интересно :) :) :)

Фиковете ти винаги ме връщат назад към онези хубави дни, в които с часове четях фикове на Наруто тематика, но винаги твоите фикове ми предлагат нещо различно. Харесвам твоите истории и всеки път се възхищавам на начина ти на писане. Толкова завладяващо, интересно, просто имам нужда от още от твоите истории :) :)

Спечели ме*

Спечели ми е само с песента. Някак доста си подхожда с поредната уникална глава от теб. Продължавай все така :)

Песента?

Интересно е. И на този фик не съм пропускал глава, всичко е перфектно, само ако може по-бързо. Знам, че си заета със собствения си живот, но ще е хубаво главите да излизат по често :) :)

Ако може линк :) :)

Хора, лоша новина за вас като читатели на този фик.Тони, който качва главите и заедно с мен пише главите на фика започва работа и няма да може да качва глави всеки ден, да знаете.Трета глава е готова, но не се знае кога ще има време да я качи, моля за разбиране от ваша страна :) :)

Съвсем скоро :)

Аз съм единия, фика не струва (no) :D :D :D :D

От много време не съм чел нещо твое, но този фик засега е страхотен.Изчетох/ изгледах го с много смях и просто исках да ти го кажа, защото одавна не съм коментирал :) Продължавай все така ! :)

Liverpooooooooooooooooooooool !!! (love) (love)

Момчето няма да е :D :D :D :D :D

League of Legends all day :D

Благодаря, че си написала и моето име, въпреки че одавна не съм коментирал, това не значи, че съм забравил фика ти или че не съм го следил, просто винаги ме мързеше да пиша коментар.Фика ти е страхотен, започнах да следя и другия ти фик, пишеш уникално и историите са ти интересни. :) :)

10ти кои месец?

мерси за позитивния коментар некста ще се опитаме до края на деня да го качим :)

Може и да е тази вечер :) Нищо не се знае :)

Новата глава е написана, сигурен съм, че ще бъде качена съвсем скоро :) :)

Споко..то има още 2 части от тази последна глава, а и сезон 2 няма да се забави :) :)