kriss1993

Мъжът обича два пъти , но едната му любов е на 4 колела . . .
cool bg
Инфо
Клип Коментар

Направи видео относно обратните. Имам познат хирург, който наскоро се възмущаваше, как му е писнало да кърпи за****ите на разпорени пе***чета, най-потресаващото е че голяма част от тях са деца . . . непълнолетни! По негови думи в последно време подобни случаи силно са зачестили. Разкажи какво е отношението ти към подобни природни отклонения. Точно при хомосексуалистите границата с педофилията е доста тънка.

Масово нямат пари, харчат ги за, наркотици, алкохол, цигари, старо БМВ-3ка или 5-ца. и др. подобни простотии. Мъж с ум и цели в живота няма време да се реди на опашки за вниманието на инфантилни ку****ца, чиито интереси и живот са 100% в телефона.

Отговорът на въпроса "Защо повечето момичета ходят с лоши момчета" е много прост, с тях е по-лесно. Интелигентен мъж с елементарно самоуважение няма да се бута, да нахалства, да се унижава, заради някоя си. Тия наглите и простите, дето много се натискат лично съм виждал, как момичетата им плащат сметките. За да паднат до там се сещаш, колко са "мъже".

Яката мацка била ха ха ха брат тая е плашилото на сезона, по непривлекателна е от Дочев. :D :D :D

Ааа такава била работата. Сега ми стана ясно, как са избрали подобно плашило за една от главните роли.

Просто си дръпни "adblock plus" и няма да виждаш реклами по клиповете.

Напълно споделям мнението на fakirperfect. Тая с мъжкия глас не може да е конкуренция на Надя, даже и в филм. Просто разликата в нивото им е космос . . .

Супер. Интересен епизод се е получил. Надявам се да продължавате. Сериалчето, като цяло не е лошо. :)

Хаха, какво съвпадение. И на мен една бивша ми подари преди години за РД подобно животинче ,морско свинче.

01:53"Или си нямаш гадже и си правиш, каквото си поискаш" - С други думи живееш, като пълна к**ва ,е**ш се, с който си поискаш. Разбирам, защо си нямаш гадже.

Аз не съм изненадан. Все пак в това предаване си пръскат парите разни не особено интелигентни хора. Ако направят гласуването безплатно в интернет, и се включат хора с малко повече мозък, победителят би бил друг. То се вижда, че пускат СМС-и предимно лапета и инфaнтили. Избраха един филмиран палячо с поведение на шизофреник, пред една наистина достойна дама. Маргарита Хранова е легенда, и като талант, и като поведение. Самата Лепа Брена я призна!

"Блага" ,както и да се казва там актрисата е реално талант, просто съм впечатлен. "Ива" пък е пълна противоположност, не знам как го избрахте това момиче, но определено не ѝ е талант актьорското майсторство. Момичето, дето играеше "Вики" беше също много талантлива.

Оо ама тя и музика ли правела? :D Единственото ,с което ми е известна е ,че е дъщеря на майка си.

Личи ти, че си фен на BMW. . . .

CLK e базирана на Е-клас ,много си е прав scarface8. Я се замислете първата CLK W208 на коя точно Ц-класа е базирана? В този период няма Ц-клас с такъв дизайн ,а 208-цата е на базата на W210 E-клас. По-новото CLK пък е базирано на W211 пак Е-клас.

Кой е писал текста в тази класация? 14 годишен инфа**ил може би? Много от тези проекти са били напълно успешни ,като екраноплана ,но са прекратени поради липса на средства след разпада на СССР. "Лунь" щял да вози руски туристи . . . ДЕ**Л! Това е свръх бърз унищожител на кораби. Мъкне ракети "Москит". Проекта преди години бе подновен в Русия. Всеки един проект е ценен ,защото носи опит за бъдещи начинания.

Това че си попаднал на боклуци ,далеч не прави немските автомобили лоши. Що се отнася до комфорт там лидерът е един- Мерцедес. Сааб и Пежо имат общо- и двете са наблъскани с евтина пластмаса ,а екстериора е не просто грозен ,а направо уродлив. От скандинавските Волво ми харесват.

Красива? Що за вкус имаш бе човек, това прилича на яйце с фарове. Интериорът също е много зле, наблъскан с много копчета и то изглеждащи, като от китайски касов апарат. Много ясно ,че в Франция са "избили рибата", там това са най-евтините за поддръжка машини. Няма много други причини, да избереш точно този автомобил.

Най-важния факт е, че Сърбия е най-големия враг на България и българския народ в съвременната история. Те насилствено отцепиха територии от България и промиха мозъците с особена жестокост на повече от 2 милиона българи ,днес по-известни като "македонци".

Българска сила! (love) (bg) Каква музика се е правела някога у нас ,а днес? . . . ;(