КЪРВАВИ ПАРИ

Марк Темпел живее със съпругата си Сандра и дъщеря си Юни в Берлин. Средствата им са ограничени и те са изправени пред изгонване от квартирата си. Ето защо Марк търси помощ от старите си приятели в боксовия клуб.

За капак на всичко апартаментът
им е нападнат от маскирани мотористи, докато Сандра и Юни са в него, за да ги принудят да се изнесат. Междувременно Марк, който се грижи за възрастни хора, е на посещение при болната от рак г-жа Лада, която го посреща с молба за евтаназия.

При взлома в апартамента бандитите унищожават цигулката на Юни, а тя й е необходима за приемния изпит в музикалния колеж.

На Марк му идва до гуша. Той не иска повече семейството му да бъде подлагано на унижения, а отчаяно се нуждае от пари, за да купи нова цигулка за дъщеря си. Затова се обръща към стария си приятел Якоб, който е местният криминален бос и собственик на боксов клуб. Марк сам го моли да участва в уреден боксов мач, за да изкара малко пари.

Якоб не само дава шанс на бившето си протеже да се бие, но го въвежда отново в лъскавия свят на боксовия клуб, където Марк се запознава с проститутката Ева. Марк затъва все по-надълбоко, въпреки че при раждането на Юни е обещал на жена си да загърби криминалното минало.
cool the part noint
Инфо