Клип Коментар

Мега наи годината песничка ... релакс пълен

ВТХ разбирам че превода не трябва да бъде буквален но този се отклонява от смисъла на песента извиняваите ама ............

Просто останах безмълвен през тези 4 минути...Не очаквах, че ще ме разплаче,но наистина сълзите сами падаха ! :( ;( (h)

Ко реечииииии какъв не е ? :D :D :D :D :D

По обясненията ти не си личи,че си пушила

Да брат точно заради тревата е на това дередже ........ Много сте ми смешни като започнете да коментирате нещо, което ви е НЕПОНЯТНО !!!!

Аз пък си мислих че "Майната ВИ " са две думи , но ти щом казваш все пак ти си умния нали не пушиш трева ....

Хаха смяяятааааай не пушиш а си адски тъп ..... Аз пуша и ти гарантирам ,че съм много по интелигентен от теб !Ти си живото доказателство ,че дори и да не пушиш пак може да си прост и ограничен !

Използвал се е в почети всеки отрасъл в стопанството.След това е започната пропаганда и е забранен в всички страни.В умерени количества марихуаната влияе добре на човешкия организъм. Така че кой каквото иска да говори , за мен да пушиш няма нищо лошо

Аз не мога да разбера , защо коментирате нещо при положение ,че не сте запознати за какво става въпрос.Марихуаната е полезна в малки количества , а в началото на 20ти век Индийския коноп е имал важно значение за повечето икономически развити държави.

Subtitrite sa pod vsqkakva kritika a pesenta e STRAHOTNA

Жалка друг път ! Десислава е една от певиците с най-широк диапазон и за нея почети няма нешъзможни неща .. А пък и кой беше ти ,че да критикуваш пеенето на една наистина ТАЛАНТЛИВА певица като нея ?!

Обичам я тая песен

marchela0303 Ти обаче си много проста тояга ! Какво като има глас .. или пък е известна това не значи че е нещо повече от теб , от мен или от който и да било !

O, Боже аз така като гледам и твоя правопис не е много добър ! Клипа е перфектен песента също , това че на теб не ти харесва си е лично твой ПРОБЛЕМ ! И между другото ВСЯКО НОВО ИЗРЕЧЕНИЕ ЗАПОЧВА С ГЛАВНА БУКВА ! :) :*

Моля ви правете разлика между КРАДЕНА и КУПЕНА ! Тази песен е една от най-стойностните правени скоро в поп-фолк жанра ! Примирете се АНДРЕА е една от най-оборотните певици в БЪЛГАРИЯ и ще Е още дълго време ! Браво песента е НЕВЕРОЯТНА ! :))

Prosto nqmam dumi za tazi pesen ... Saxofona ee unikalen ! Admiracii za Galena

WAAAAAAAAAAAAAA NE MOGAAAAA :D :D :D :D :D KFI SA TIQ SUBTITRI WEE

ANDREA FT. COSTI - BOUNCE .. AMA E QKA PESNICHKATA

УНИКАЛНАА