Клип Коментар

Само като те гледам каква глупост си написал и ми става ясно колко разбираш...

Да, има го и е в 4К.

Това, че правя ревюта не значи, че карам хората да седят забити в телефона и социалните мрежи по цял, да пишат глупости и да губят представа за реалността. Именно това е посланието на видеото - да не забравяме кое е важно и кое не.

С договор е приблизително толкова. Без договор вече отиваме на 1800лв.

Благодаря ти за подкрепата!

Като не ти харесва го превърти ;)

Сигурно поради тази причина си купих Samsung и го ползвах около 2 години.

В Интернет всеки е Рамбо. Бъди жив и здрав, човече ...

"Бате" и "дебил" може да казваш на някой друг, но ако държиш да е на мен, нямам против да е в очите ;)Ако малко поне се опиташ да вникнеш в думите ми ще видиш, че съм прав и това, което съм казал тогава за Z3 и това сега за Z4 имат смисъл. "Шевчета" няма нужда да ми гледат "глупостите", защото нямам шеФ, а ако ти малко се поровиш в интернет ще видиш, че "утвърдено и добро" до момента от Sony не ги извежда в челни позиции. Значи е нужна промяна, което е логично действие.

:D Аз съм следващия път ;)

Виж горния ми пост и ще разбереш защо е такова заглавието.

Да правиш реклама в днешно време на Samsung или Apple е повече от смешно. Това не са компании с 200 абоната, за да ги рекламирам, а световно известни лидери, които просто нямат нужда да бъдат рекламирани. Иначе да, явно видяха, че много от нещата, които са правили до този момент са грешни и сега ги промениха.

Само да отбележа за всички, Samsung сами се сравниха с Apple на премиерата на телефона (ако сте я гледали) и сами наблягаха ЗАЩО техният телефон е по-добър от iPhone 6. Тъй че това заглавие е базирано на тяхната презентация.

Това може да го кажеш на самите Samsung, които собственоръчно се сравняваха с iPhone 6 на тяхната си презентация, която явно не си гледал.

Определено!Приготвил съм ви още много интересни неща :)

Тоя, който говори съм аз ;), а звукът се обработва отделно, като за целта тестваме качеството с професионални слушалки и колони и е ОК.

Много добре се е получи! Хареса ми как разказахте историята с видео.

ПП: Замислете се и върху това, че iPhone няма ръчни настр. и пак прави хубави сники, а на автоматични се предполага, че все нещо няма да е настроено оптимално. Sony има и двете и пак не направи по-добри снимки, а техният автоматичен режим се слави като един от най-добрите.

Хич не обичам да се обяснявам на хора, които дори не четат написаното, но за тези, който не са разбрали - това видео е сравнение САМО на камерите. След това нека всеки да прегледа оригиналните снимки в статията на хубав монитор, да прочете няколко основни неща по фотография и след това ще види, че казаното е обективно. Нито Apple, нито Sony са плащали, за да се хвали техния телефон.

Аз не мога да разбера, защо само обиждаш аудиторията тук, но то от постовете ти много неща се подразбират.И пак казвам - покажи ми ти какво си направил, защото иначе си оставаш просто хейтър. И в двата случая обаче самият факт, че пишеш и гледаш нашите видеа трябва да ти говори нещо.ПП: Жив и здрав и малко по-позитивно гледай на нещата ;)