Клип Коментар

Изобщо не изглежда,че е папагала по скоро някаква изродка се смее !!!

Този Език НОВ :D :D :D

Този сигурно се надърви яко !

Жалко,че няма да продължи :(

Аз мисля,че бирата е отворена предварително...

Дааа виждали ли сме !!! Всички по баловете обикалят така :D :D :D

Първата част я няма в замунда първата част,я има в п2пбг

Ти си гледал втората част a.r.o.g гледай първата g.o.r.a !!!

Като гледам тези не само са фенове,а и по лошото служители ,който проверяват билетите и който трябва да пазят реда !!!

kawasaki zzr 250 Не само че момичето не може да кара,а и мотора не е както трябва като гледам съединителя каде отделя и газта как е !!!

На мен на братовчед ми,който вози хора за чужбина с микробус бил е сам и е спрял да почива малко и са го приспали със спрей и са му взели 8 000 еуро :Х Бог да пази от такива хора

Какво показва в тези кенефи не мога да разбера качили в България няма тоалетна в който да има фотоклетки !!!

Те не знаят какво е да видиш европа...те не знят,че след границите на българия и сърбия светът е съвсем различен вместо да гледат,кое какво е те се заяждат!!!

Абе Братле Какво се засягаш от някакви лапешки коментари този сайт е обществен така,че всеки може всичко да качва освен изискванията на Вбох така,че продължавай да качваш виж само колко хора ти гледат клиповете !!!

След няколко дена съм в германия ще им покажа на тези шваби !!! :D

Точно много си прав 70% го зимат само едни от най богатите тези стоки минават от толкова много хора и всеки им слага по нещо зада има грамаж !!!

Това е опел спеедстер

Така става тази работа не мога да разбера от охранител ставаш министър ??? Заради това сме в това състояние управляващите ги избираме без да мислим !!!

Ти какво си качил ??? Твойте са пълни боклуци,а този човек показва на такива селяни като теб какво е да си извън България и как живеят хората ,а не като теб да са селяни !!!