Криско се пошегува брутално със Слави Трифонов, готви изненада

Реакция от водещия все още няма

Яко е! 31 1
15 653 · 15 653
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо

Рапърът Криско се избъзика брутално с телевизионния водещ Слави Трифонов, като публикува колаж по така популярния в последно време #10yearchallenge.

Под снимката Криско е написал #100yearchallenge. Трифонов за момента не е реагирал по никакъв начин на шегата, но предвид чувството му за хумор едва ли ще се засегне.

Криско и Слави избухнаха с две парчета през миналата година, като и двете станаха мега хитове във всеки клуб или класация.

Самият Криско призна пред "На кафе", че подготвя албум. Той ще се казва "Хамелеон". В него ще има 10 изпълнения, които ще са нови.

Е, ще има и 2-3 добре познати песни.

Рапърът пък съвсем скоро тръгва на американско турне. С него ще бъде и Тита, като първият град, в който имат участие, е Торонто. 

Последнен ще бъде Маями, като Тита и Криско ще имат две участия в Чикаго.

Що се отнася до работата си със Слави Трифонов преди време рапърът се беше похвалил, че всичко се получава много лесно. 

Яко е! 31 1
15 653 · 15 653
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо
Всички хора ме радват !
Някой с присъствието си .. други с отсъствието си !

Когато човек е влюбен, той вижда в лицето на любимия си едно толкова прекрасно същество. Но след като периодът на влюбването премине, изведнъж започва да вижда космите на гърба му, пъпката на носа му, а емоционалните и интелектуалните му ограничения постоянно се навират в очите му. Понякога промяната във възприятието е толкова голяма, че дори изглежда, че все едно виждаме друг човек. Но той е същият. И винаги е бил такъв. Може би не е имал пъпка, но космите на гърба му са били там. Там са били и неговите ограничения.
Mомче кара мотор със 210 км/ч и с момиче седящо отзад!
Момичето:По-бавно!Намали!Това е страшно!
Момчето:Не,това е весело!
Момичето:Напротив,намали,моля те!
Момчето:Добре,кажи че ме обичаш!
Момичето:Обичам те!Сега намали!
Момчето:Сега ме прегърни силно!
*Момичето прегръща момчето*
Момчето:Сега може да вземеш шлема от главата ми и да го сложиш на себе си!
*Момичето взе шлема...*
На другия ден във вестника пише:"Мотор катастрофирва,блъскайки се в каменна стена!В настоящия момент на мотора се намираха двама души и само един оцеля!..
Всъщност момчето на половиния път разбра че спирачките не работят но не каза на мoмичето,а го помоли да му каже че го обича и да го прегърне за последен път,също и да вземе шлема за да остане жива,без значение че това значеше за момчето смърт![!][!][!]

Ако и Вие обичате някого толкова силно сложете това във вашия профил !
Виж цялото описаниеСкрий описанието