Яко е! 1 0
117 · 115
Vbox7.com
+ 2
Други сайтове
· Инфо
MN PEKAN MN PRIQTEN DRUGOTO 6TE GO KAJETE VIE :) ;) [[[[Описание:
98% от бъргалското население харесва чалга.Ако си от теэи 2% които я мраэят копирай това в профила си!
АКО ТИ ПУКА.....

Прочети това... ако ти пука! Всеки ден излизаш на улицата, ходиш, пресичаш, шофираш... а замислял ли си се колко е опасно? НЕ! Защото е станало част от ежедневието ти. Дотолкова си свикнал, че просто не ти пука. Да, ама дори пресичането на улицата пред блока може да е последното нещо, което правиш... ама май още не ти пука... мислиш си: "Поредният пост. Що да го чета? На мен няма да ми се случи..."

Обаче я пак помисли!!! За един миг всичко може да се промени... сега си тук, утре не...или още по страшно - приятелят/роднината/колегата/учителя го няма. И зашо? Защото някой се е напил, платил си е за книжката, правил се е на мъж... да не изброявам.

Замисли се! Трябва да ти пука, защото нали се живее веднъж!

Излез, както винаги, но пресечи наа пешеходната пътека. За 10 метра няма да ти се изтъркат обувките, нали? Излез, както винаги, но изчакай сфетофара, минута по-късно или не - на никого не му пука. Излез с приятели, напий се, мно си вземи такси, таксито не струва, колкото нечии живот!

Замисли ли се!
Хайде сложи това и в твоя глог, че и друг да се замили!!!


В този раздел ще покажем различни случаи. Ще започнем от двата довели до създаването му - Петя и един моторист. Има място и за Твоя случай. Защото всеки от нас помни поне един. Статистиката не е просто плашеща, а ужасяваща..

И защото знам, че продължаваш да мислиш, че няма да ти се случи ще напиша защо го правя... ами ако поне ти се замислиш, ако поне на теб ти пука сигурно поне един живот ще е спасен

И така-прочети това...ако ти пука!Не на цигарите


Те УБИВАТ. Замисли се какво удоволсвие ви доставя това да се тровите.Не УМИРАЙТЕ.Кажете НЕ на цигарите !!! НЕКА ВСЕКИ, КОЙТО ИМА САЙТ И Е СЪПРИЧАСТЕН КЪМ ТОЗИ ПРОБЛЕМ НА НАРОДА НИ, ПОСТАВИ ТОВА ВЪВ СВОЯТ САЙТ !000
Виж цялото описаниеСкрий описанието

Последни

Реклама