madeforterror

;п :P Cinema 4D Уроци -> http://vbox7.com/groups/cinema4d
cool bg
Инфо
Клип Коментар

как се казва песента на3:28където почва ? :/

''Лол'' каква логика само .. направо ме разби :д :D :X

Жената се оказа голям пич :D :D :D23:44

Бий е във пипалото, което Хачиби отряза от себе си точно преди да бъде засмукан в статуята забележете. И когато Саске го ''залови'' стана нещо подобно ако си спомняте. на0:54някъде е момента ! ;0 ;) :)

Момента в който осъзнаваш, че едни чужденци са видели повече от красотата на БГ. от колкото ти самият :Д... нямам думи!! :D

Браво Венсан продължавай само така, да забавляваш и да радваш хората с това което правиш, раздаваш много усмивки, което е най-важното да има малко щастие и хората да са по-усмихнати.Пожелавам ти много участия, успехи и да продължаваш да ни радваш с клиповете си!! ;) :)

Русия никога не е имала за намерение да ни спасява ако нямаха изгода от нас.. осъзнайте се.Просто се намираме на много подходящо място на БП, което е ценно за много страни, това е причината Русия да се намеси, а не че искала да ни ''спасява''.Мислет трезво! :)

Братле осъзнай се АТАКА нищо няма да направи .. лъжите на Сидеров край нямат, само и само да отиде в парламента.. Та той се Съюзи точно с ДПС И БСП за какво повече да говорим ? Националист бил .. ама друг път, след това предателство няма какво да се говори повече.. А тези ДПС се гаврят с нас и ние нищо не правим по въпроса..Съгласен съм с теб, но начина не е Атака.. вече не !!

Бях прав за очите .. все пак е отключил Сусано'о.Вече разбрах защо не го е използвал.. било е нарочно Обито.. Все пак Какаши с повече от един шаринган си е малко пресилено , но все пак.. епично! Какаши и Сусано'о появяват се още въпроси , но както и да е. лет ит райд. ;)

Ъм.. Как Обито и Какаши се движат, но Саске и Наруто не могат!?! Защо Обито не използва Сусано'о...Не ми се искаше да умира , но.. все пак добър край , като за него , отново спаси Какаши и умря както трябаше още преди много време.. :/

Не Кагуя а волята и.Черният Зетсу знае Итачи, той знае всички нали ги наблюдаваше и записваше. ;)

Армия ? Войници ? Че тея бели зетсута ми изглеждат меко казано безполезни, освен броя им , че са много не виждам кой знае какво в тях.Не ми се вярва Мадара да изчезне така бързо.Също така и Обито гледам го показват често мисля , че и той ще се завърне поне се надявам.В момента изглежда непобедима .. НО както каза любимият ми герой Итачи ''Всеки човек, всяко джутсу си има слабо място". ;)

на Мадара звучи доста добре. :) ;)

Мадара може да е "злодей" , но в крайна сметка иска да направи нещо добро за хората, по свой собствн начин.Тук е въпрос на гледна точка, но все пак иска да направи нещо добро.В днешният ни свят изпълнен с убийства, глад и робство един такъв план като

Така като се загледах не излиза никой от делвите, просто частта която мадара махна от главата си и я хвърли падна точно в/у свитака.(страхотна случайност) :D ;) (Може тя да активира делвите не знам :) ) И аз смятам също , че Мадара няма да е последният злодей , ще излезе още някой и ще прецака и него, но да видим. :)

Жалко за Обито ... като го видя в това състояние безпомощното му контролирано тяло някак си е тъпо... такъв край не ми се иска, дано само да си почива като преди :| :/ . А за Мадара се знаеше , че ще изпълни плана си , все пак това е кулминацията на мангата трябва да стане ;)

Какаши без шаринган.. някак си самият герой в това му беше чара, че не е учиха и ползва шаринган, стоеше му някак си заинтригуващо яко, но както и да е имах надежда , че ще си го върне. :/

Не знам защо коментираш по такъв начин , просто като видиш масак без дори да познаваш човека и т.н..Предполагам играеш ''ЕSL'' и си кой знае какво, разликата почти няма, играя играта за забавление.След като е ''умрял едит'' , сигурно можеш по-добре , така и не видях, но както и да е , без да знаеш някой неща се изказваш неподготвен.Все пак Благодаря.

В този чаптър ме впечетли, изненаданото/уплашено и същевременно жертвоготовно изражение на Обито.

Здравей, виждам че разбираш и си наясно с нещата относно тези програми, благодаря ти за забележката.Както казах и в предният клип, не разбирам от тези програми толкова, занимавам се любителски с тях , и правя нещо като ''уроци''. Ще се радвам ако направиш някой урок за нея или друга подобна.Както и ако даваш някой съвет в групата по-натам. Благодаря :)