Клип Коментар

- Какво са, о татко, в небето звездите,що греят тъй дивно на модрия свод?- На мъртвите те са, о сине, очите -на всички, умрели за своя народ. - Какво са, о татко, в полето цветята,що никнат тъй нежно под летния зной?- На мъртвите те са, о сине, сърцата -на всички, които умират във бой.

- Зефирите, татко, какво са - лъките,що лъхват тъй чудно и милват весден?- На мъртвите те са, о сине, душите -Бродящи да найдат дома си рожден. - А слънцето, татко, какво е тогава,туй слънце, що грее над родния кът?- То сине невръстен, онази е слава,що всеки безсмъртен оставя след смърт...

Не омаловажавайте с лека ръка труда и саможертвата на толкова много хора, които са се клели да дадат и са дали живота си в името на Родината! Който има поне малко желание да се образова, а не само да пише, ще потърси и ще намери.

Ти би ли дал своето яке?Би ли помогнал в нужда? Сигурен съм, че ще го направиш. Аз също...Сигурен съм, че и много биха направили същото като теб и мен.Тъй като си част от народа, т.е. ти си народа, недей да слагаш с лека ръка тежки епитети в/у всички

Един завет оставили с нам дедите -велик завет, написан с кървав меч:- „Деца, на родний край пазете си земитеот подъл враг, кат зеницата на очитебранете ги от близо и далечИван Йончев (bg) (

A, Слънцето, татко, какво е тогава, туй Слънце що грее над родния кът?То, сине невръстен, онази е слава, що всеки безсмъртен оставя след смърт. (bg) (bow)

Какво са, о татко, в небето звездите, що греят на морния свод?На мъртвите те са, о сине, очите, на всички, умрели за своя народ.

В Париж, например, се паркира точно така - колата е изключена от скорост, без ръчна, а паркирането става чрез "наместване" като в клипа. Просто няма достатъчно място за паркиране в централните квартали на града.

Гордост, уважение и умиление... (bow) Да живее България! (bg)

Поклон пред вас за онова, което сте и което правите! Поклон пред вашите родители, които са ви възпитали! Поклон пред майка България, че има такива достойни синове! (bow)

Хората сме еднакви на всякъде по света. От нас зависи какви ще са тези в България. Христос Воскресе! Нека България и всички, които я обичат бъдат и пребъдат! Весел празник!

bulgarianworkout: "Въпроса не е това да бъдеш бъдеш велик, а да се чувстваш малко по-бърз от вчера, малко по-добър от миналия път.. това е удовлетворението от спорта!"... и от живота... (bow)

За wowrlz123 - Песента е "Пустоно лудо и младо" (bg)

Да са живи и здрави младоженците, а за танцьорите - калпак долу момчета! Страхотни сте!

Специално фолио във вана с химикал, както спомена по-долу masaibgfuck.

NoName, хубавите неща стават много трудно и бавно, в противен случай щяхме просто да ги наричаме ежедневие. Дерзай и само напред към следващите и следващите хубави неща!!! (handshake)

NoName, поклон пред всички велики българи, онези от твоите плочи и всички останали, които са посветили и дали живота си за майка България!!! Поклон пред Делото ти!Моля те, каквото и да се казва,пише,случва, не спирай да правиш онова, което искаш!

Невероятен клип, страхотна музика.... Благодаря на автора! (bow)

Голям смях! :D Няма страшно - японците са яка нация, освен това и бездната е компютърно насложена върху образа на горната камера. Изглежда супер яко и хората си падат на меко - 2в1. :)

Песните са "Пустоно лудо и младо" и "Излел е Дельо хайдутин".На 9 и 10 юни 2012 във Варна ще играем на тях най-дългото хоро в света. :)