marto__

Това е официалният VBOX7 профил на младият хип-хоп артист МАРТО. Мартин Иванов , както е и истинското му име , е изключително вдъхновен и мотивиран млад човек, едва на 16 години ,
който въпреки възрастта си е преминал известни трудности които го правят човекът който е сега , до момента когато стига периода в който се запознава с музиката , от там нататък всичко се променя.

Той решава да съсредоточи вниманието си в създаването на авторска музика , и писането на текстове изцяло произлезли от сърцето и душата му. И мечтата се сбъдва , още в началото на 2012-та година Марто успява да влезе за пръв път в студио , за да запише своето първо авторско парче. Няколко години по-късно , развивайки вокалните си умения и писането на текстове , през 2015-та той отново се връща към музиката , за да пресъздаде това което му е на сърцето .

Само година по-късно Марто , вече става официален член, и артист на Звукозаписно студио "Хралупата" където ще записва , и ще реализира своята музика и за напред. Така , че стойте наблизо защото най-доброто тепърва предстои !

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

с подкрепата на:

- RapaNizze`

- Звукозаписно студио "Хралупата"
cool the
Инфо