Клип Коментар

Никой не каза нищо за видео заснемането и обработката. Страхотен монтаж и добре подбрани песни за фон. Наистина като на филм. Страхотна работа братлета, издигате се на ново ниво :) (handshake)

Добре. Тук ми хареса края :D :D :D :D :D

Песничката е подходяща за фон на някой екшън филм в стил Бързи и Яростни . Мноого игрива, супер е :)

Точно че преди клиповете събираха много повече гледания, отколкото сега. Затова се демотиривах и не виждам причина да продължавам да ги правя. Кажете ми вие поне една. :)

Събирам сили

Супер е клипа, високо е нивото, но ще стане още по - професионално ако клипът е с две черни ленти отгоре и отдолу като по филмите а и повечето музикални клипове. :) (handshake)

Скоро се завръщам :)

Не е свършила. Набирам сили :D

Смятай ако тези коментари които избирам не ви харесват... какво остава за другите - пълна скръб. Иначе за другото си прав.

Съжалявам братлета. Скоро продължаваме. Дайте ми време да се разтърся

И при мен е така :(. Тръгва едва когато зареди докрай. Не знам на какво се дължи :/ Тъпо е че давате минуси а за този епизод се постарах повече :/ Жалко наистина

че кой е казал че поредицата е свършила ? :D

(headbang)

Еее Андро голем си ! Много ме радваш във всяко видео като кажеш нещо, което съм си помислил дали ще го споменеш няколко секунди преди това :D евала. Супер ревю и много добре се изразяваш. (handshake)

Миналия въпрос: Какво правите през свободното си време ?josemourinhoпреди 5 дни 14 ч. 2Помагам на баща ми за ел. инсталацията в една къща. УААААУ направо ми се насълзиха очите от смях братлеее... (headbang)

А ти ми отговори защо си мислиш че ако твоя коментар беше в клипа нещо щеше да се промени ?

хехехе браво бе, уби ги с острия си коментар, как да не те сложи човек в следващия епизод........... (what) :|

Даже и по - бързо го нареди, но го пусна с няколко стотни по - бавно докато мозъка му осъзнае че е нареден правилно :). Браво. Необяснимо е как е възможно (handshake)

Аааа напълни ми душата :D Страшен майстор. Много добре се връзва на фона на Мортал комбат :D

Пичове на вас само ви се подава наготово и ако обичате не ми наливайте акъл как да правя клиповете защото го правя безвъзмездно за вас. Нито ви взимам пари за да ви вкарвам в епизодите както някои казват. и 200 минуса да ми дадете аз не съм на 12 че да се разсърдя. Казвам това което мисля и не мисля да се съобразявам с шепа хора които са недоволни, само защото не са се видели в клипа.. съжалявам братлета. Който смята че може да се справи по - добре с подобна поредица - нека се опита и да види