melanie77

~ Живота не се измерва с броя вдишвания, а с миговете спиращи дъха ~
cool bg
Инфо
Клип Коментар

Любима песен, на любима група, на стари приятели от Русе...Бог да прости Ники... - > страхотния им вокал и басист...Поздрави за интересно направеното видео!Харесах много!!! (yes)

Вълшебно! (star)

И моята... ;)

Обичам го това филмче! :) Усмивки! (yes)

Тоя твоя коментар малко ми напомни на онази фраза "Аз търся тебе, ти търсиш друга, тя пък някой друг, той пък някоя друга":))) Тази жена от клипчето много го обичаше, но той нея - не достатъчно (за съжаление).... А за реалност е нужна споделенос

Бях забравила, че той имаше и друга жена, преди да бъде отново с неговата си... :)Май трябва пак да го изгледам....Много хубавко е станало, Ваньо!Обичам и песничката....Ще се опитам да я направя на текстов клип.... ;)

Аз си харесвам Пърпъл всякак :) Клипчето е един хубав спомен, свързан с една моя приятелка, която за съжаление почина докато вървеше сериала РВ, а така също и от един форум, който имахме преди няколко години :) Благодаря за коментарите!

Благодаря ти, la_me, и аз харесвам много твоите...И обичам да летя... (sun) (star) :)

Мммммм, страшно е това парче!Благодаря ти! :) (yes)

Благодаря ти, Ани...Поздрави и усмивки от мен!:)

Много го обичам това клипче и кавъра на тези двамата сладура! Благодарско, че сте го качили тук! Поздрави!:)

Здравей! Благодаря ти. ;) Просто уловени мигове, в които небето беше много красиво, а перките са ми на сърце принципно!За другото.... само ще се усмихна... (think) (star)

Клипчето е чудесно! Ако си го правила ти, Маги - Браво! :) :)

Супер е! Много го обичам този филм, а музиката е вълшебна!Усмивки от мен, Иване!:)

Благодаря ти, Иване! Страхотен си! Тия птици и вълни....Чудно приказно стана това клипче!Поздрави, приятелче!:)

Браво! Чудесно! Даже мисля да го сложа в един предстоящ пост в блог-а си! Поздрави и успехи!:)

Иве, благодаря ти!Това е третото клипче за тази година.... Май се върнах към клипирането за разтоварване, когато ми остане време... Прегръдки, мила!:)

Ооооо, Кате - надникнах в блог-а и разбрах....Благодаря ти, мила!:)

Марински, благодаря!Благодаря и на К.:) Нещо не мога да се сетя кой стои зад ник vesti3....:) К. прати вест коя/й си?:)))Smile :)))

Ех, Ники, Ники.„...Любимата ми песен на "Фаворит"....Страхотни бяха, толкова спомени от ученическите и студентските години и накрая всичко толкова трагично....Щяха да бъдат по-добри от Акага вероятно, ако не се беше случи