Яко е! 10 1
168 · 149
Vbox7.com
+ 19
Други сайтове
· Инфо
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
http://prikachi.com/images.php?images/316/3025316x.png
guven
efe фен на МЕЧТАТЕЛИ се родих :)фен на
МЕЧТАТЕЛИ ще умра :)и от гроба ще крещя
МЕЧТАТЕЛИ са Върха :) Asli & Efe
Deniz & Mine
deniz
мечтатели е страхотен сериал
По-късно Гювен и Аслъ ще са заедно.Идва нов герой-Лейля.Дете на близък приятел на майката на Дениз,и тя остава в тяхната къща.Изключително подла лъжкиня.Иска да е с Дениз.Дениз предлага брак на Мине,тя приема.Гювен е в затвора,защото открадна някои документи,за да спаси сестра си Нургюл.1 седмица преди сватбата,Дениз целува Аслъ,но тя не отвръща на целувката и си отива,но Лейля ги е снимала през цялото време.Точно в деня на сватбата показва снимката на Мине.Тя е съкрушена и отказва да се жени.Гювен излиза от затвора и научава за целувката.Много се карат с Аслъ,но все пак се сдобряват.Мине е извикала бившия си приятел Бурак(много опасен тип)за да си отмъсти.Взима хотела на майката на Дениз.Тя е обещала на Бурак да тръгне с него за Истанбул.По това време Аслъ изживява труден период.Появяват се знаци,че Ефе е жив!намира телефона му(същия отпреди 3 години)полу4ава смс.Пише да дойде на мястото,където й е предложил брак.Аслъ тръгва,а Гювен след нея.Мине и Дениз се сдобряват,но Бурак насила взима Мине със себе себе си и тръгват за Истанбул.Дениз е зад тях с колата,но Бурак има пистолет!Мине и Дениз бягат към един тунел и Бурак след тях.Вътре е тъмно,и след няколко писъци се чуват 2 изстрела.
4 сезон ..Мине е застреляна(забравих да кажа,че е бременна).Застреляна е в корема,а Дениз в крака.Аслъ чака на уреченото място,Идва един човек(не му показват лицето)но бяга,когато види Гювен.Дениз намира кола и пристига в болница,обажда се на Аслъ.Атакан и Су са на прага на развода,защото Лейля целуна Атакан.Той не е виновен,но Су не разбира.Майката на Дениз гони Лейля от къщата.Бурак бил женен за друга.през времето,което Дениз се измъкна от тунела,се чу още един изстрел.Бурак бе убит от жена си,заради изневярата.Мине губи детето си.Полицаите казват че единственият заподозрян за смъртта на Бурак,засега е Дениз.Той бяга от болницата с помощта на Гювен.Знаците за Ефе,че той е жив се увеличават.Аслъ е съсипана,не знае в какво да вярва.Мине се бори за живота си.Дениз разбира че състоянието й се влошило и тръгва към болницата.полицаите научават,че той е там .Ефе е жив но не помни нищо от миналото си и освен това има сериозно паническо разтройство. С приятели те си постоянно се разминават но все не могат да се срешнат. Гювен разбира че Ефе е жив но не казва нищо . Предлага брак на Аслъ и тя приема. Гювен мами едни хора и им взема парите. На годежа с Аслъ Аслъ разбира че Гювен се е върнал към стария си живот и скъсва с него. Гювен го преследва полицията . Мине разбира че трябва да си направи операция с която да и отстранят матката . Гювен организира среща между Ефе и Аслъ.Аслъ припада.Ефе я завежда в болница.После той си тръгва.Аслъ казва на другите,че го е видяла.Ефе е решил да замине,но те го намират и го отвличат.Заключват го в една стая,но Халил го пуска.После те се обаждат на Метин да дойде.Метин тръгва с тях,отиват в къщата на Ефе.Метин прегръща Ефе.Аслъ целува Ефе.Ефе се измъква,но после Тайфун-като баща му е и е доктор-го разубеждава и Ефе се връща.Ефе помни всичко,но неказва защото има тумор и неиска те да знаят.Ефе и другите се забавляват.Ефе се среща с майка си,посе с баща си.Ефе признава,че си спомня всичко.Ефе казва,че има жена и дете-всъщност истината е,че Ефе е взел самоличността на Фикрет/съпруга на УШ жената на Ефе/ и Ефе го е направил защото е искал детето на Салиха/жената на изчезналия Фикрет/да има баща,а Фикрет е изчезнал!Аслъ е много разочарована.Двамата прекарват ноща във един магазин защото са заключени.Салиха е решила да разкаже всичко на Аслъ! Mомче кара с мотор със 210 км/ч и с момиче седящо отзаде!
Момичето:"По-бавно!Намал и!Това е страшно!"
Момчето:"Не,това е весело!"
Момичето:"Напротив,намал и,моля те!"
Момчето:"Добре,кажи че ме обичаш!"
Момичето:"Хубаво!Обичам те!Сега намали!"
Момчето:"Сега ме прегърни силно!"
*Момичето прегръща момчето*
Момчето:"Сега може да вземеш шлема от главата ми и да си го сложиш на себе си!"
*Момичето взе шлема...*
На другия ден във вестника пише:"Мотор катастрофирва,блъскайки се в каменна стена!В настоящия момент на мотора се намираха двама души и само един оцеля!"...Всъщност момчето на половиния път разбра че спирачките не работят но не каза на мoмичето,а го помоли да му каже че го обича и да го прегърне за последен път,също и да вземе шлема за да остане жива,без значение че това значеше за момчето смърт!Ако и Вие обичате някого толкова силно сложете това във вашия профил !

:* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

samo guven toi e nai-qkiq aktyor na sveta moqta kukla sarp apak!!! .... samo guven i nikoi drug ..
-------------------------
Guven е моята луна,
Gine е моето небе,
Gine е моята съдба.
Gine е по-красива от водопад.
Тoi е по-сладaк от шоколад.
Тoi е по-нежна от коприна.
Тoi е по-изящen от картина.
Guven е сянка в горещото лято.
Guven по-скъпоценen от злато.
Guven е символът на града.
Guven e най-qkiq aktyor на СВЕТА.
Живота ми без Guven е изгубен! Живота ми без Guven е провал!
Guven е това което имам!
Guven e моя идеал...

Фенка на Guven се родих
и фенка на Guven ще остана,
а когато умра от гроба
ще крещя... : GUVEN Е ВЪРХА

*&^%$*&^%$*&^%$*&^%$*&^%$*&^%$*&^%$*&^%$

ЦяЛ жИвОт тИ С МеНе сИ ИгРа и ДоЙдЕ МоМеНтА в КоЙтО оСъЗнА,Че мЕ ЗаГуБи..ОбиЧам тЕ Но нЕ щЕ Ти пРоСтЯ..и СеГа ДоЙдЕ дЕнЯ В КоЙтО аЗ щЕ ОтМъСтЯ За ЖиВоТа КоЙтО Ти мИ ПрОпИlq

*&^%$*&^%$(*&^%$*&^%$*&^%$*&^%$*&^%$*&^%$
Мечтатели Ибрахим Кендирджи - един от най-известните представители на младото поколение турски актьори, е роден на 9 септември 1986г. в Газиантеп. Той е най-малкият от петте деца в семейството. Баща му е предприемач. Когато е на 6 години, семейството се премества в Анталия, където започва актьорската авантюра на Кендирджи с ролята в училищния театър в трети клас. Бурните аплодисменти, с които оценяват неговото участие, така го завладяват и омагьосват, че решава да се посвети на прекрасната актьорска професия, за да забавлява хората. В гимназията той създава и оглавява актьорска трупа от 20 души.
Твърди, че избрал тази професия не заради вниманието на момичетата: "Всъщност девойките намират привлекателни не театралните актьори, а мъжете, които свирят на китара, отиват с бермуди на дискотека и пият. Винаги съм бил скучен и трудолюбив човек. Винаги съм се страхувал от възхищението на хората заради създадената представа. Поради това правех всичко възможно, за да се развивам."
През 2004г. Ибрахим се явява на кастинг в специалност "Театър" в Държавната консерватория към Истамбулския университет и влиза в групата на първите 9, избрани сред 500 кандидати. Съвсем самичък заминава за Истамбул. Първоначално той е смаян от огромния град и си мисли, че няма никакви шансове сред милионите хора. Обаче в училището пристига един агент и го открива, привлечен от неговата симпатия и представителност, и това е първата голяма крачка в кариерата му. Благодарение на този избор участва в рекламите на Тюрк Телеком.
Макар и да не се вмества в традиционните представи за красавец, във външността му има нещо много привлекателно и изискано, което определено прави впечатление на женската половина от зрителите. От десетките сайтове на неговите фенки става ясно, че техният брой главоломно расте.
По време на снимките в Измир той не може да ходи спокойно по улиците. А връзката му с Пелин Карахан (Аслъ), с която преживява любовна история в сериала, украсява страниците на клюкарските издания, от които той се пази, доколкото е възможно.
В края на миналата година бяха разпространени твърденията, че Ибрахим Кендирджи се е сгодил за Пелин Кархан, но актьорът ги опроверга. Той съобщи, че отношенията им се развиват много добре, но не става въпрос за годеж.
От заснемането на "Мечтатели" изминаха няколко години и Кендирджи порастна, стана по-зрял. Той вече не иска да изглежда като момче и търси мястото си сред младата генерация актьори като Къванч Татлъту, Кенен Измиралъоглу и Енгин Алтан
Лъжите на Мине излизат наяве, това се оказва добра възможност за Дениз да приключи връзката, която започва да му омръзва, и да възстанови отношенията си с Аслъ. Но Аслъ не е убедена, че той ще успее да забрави Мине напълно. Мине не се опитва да прикрие омразата си към нея.

Ефе споделя плановете си със своето семейство.
Родителите на Гьонюл пристигат на почивка в Урла, отново става въпрос за отложеното предложение за женитбата на Метин. Според Шюкран връзката между Метин и Гьонюл вече е невъзможна.
Постепенно наяве излиза истинската самоличност на Мерт, всяка минута, прекарана в Урла, крие опасност за нея. Заплахата, която Мерт отправя към Мине, кара Аслъ и Дениз да се опитат да й помогнат.
Леман настоява Дениз и Аслъ да обяснят защо през нощта са влезли без разрешение в стаята на един от гостите на хотела.
Докато Дениз и Мерт се сбиват за за снимките на Мине, политат от балкона към басейна долу, а снимките се разпиляват във всички посоки.
След романтични мигове на плажа Леман и Мурат вземат решение да продължат брака си.
Всичко се обърква за Ефе, когато научава за тайната любов между Джанан и Мурат, чуди се трябва ли да извести останалите за това
Мине си отдъхва, когато научава, че Дениз и Аслъ са взели снимките от Мерт, и това променя отношенията помежду им.
Баба Айше се опасява, че докато Мерт е в градчето, може отново да тормози внучката й.
Джанан си търси нова работа, а Мурат се кани да й съобщи, че е взел решение да остане при Леман и да помогне на Корай да се справи с проблемите си.
Дениз научава за връзката на баща си с Джанан. Аслъ също е шокирана, съобщават й, че сестра й е откарана в болница.
Мерт не се отказва да притеснява Мине. Майката на Мине излиза от болницата и иска Мине да се върне в Германия, което изненадва всички. Това натъжава и Айше, и внучката й.
Аслъ недоумява защо Дениз я избягва, след като й е признал любовта си.
Излизат резултатите от изпитите, Аслъ има висок успех и е почти сигурно, че ще бъде приета в Медицинския факултет. Оценките на Дениз са достатъчни, за да се занимава с кино. Но Леман сюрпризира всички с искането си Дениз да не учи в Истанбул, а в Измир и да избере друга професия. Ефе е получил малко точки на изпитите, което проваля мечтата му да замине да учи в Истанбул.
Хафизе заминава за Истанбул, от една страна, за да предложи добро бъдеще на Аслъ, а от друга, да скрие от всички Джанан, чийто корем започва да расте.
Мине си купува самолетен билет за Германия, но събитията се развиват по неочакван начин.
Корай и Метин катастрофират с колата и бягат.
Салих, бащата на Ефе, се самоубива. Аслъ и Дениз са до него в този страшен ден.
Повярвал на Мерт, Корай тръгва за Германия след тях.
Лятото си отива, настъпва есента. Вече е ясно кой в кое училище ще учи, започва суматохата около приготовленията за заминаване.
Пристига Хашмет, братът на Айше, и казва, че трябва час по-скоро да напуснат къщата.
Ефе пристига в Истанбул. Във влака той се запознава с Халил и двамата започват общ бизнес.
Метин се старае да свикне с новия си живот, прави опит да се свърже с Гьонюл.
Мине се радва, че е приета в същия университет като Дениз, а той търси всяка възможност да остане насаме с Аслъ.
Аслъ среща трудности при записването си в университета.
Хафизе изненадва Джанан и Мурат, докато разговарят.

Четирима приятели са на прага на живота и им предстои заедно да преживеят първите си любови, сбъднати мечти и разочарования в новия сериал "Мечтатели" по bTV - от 7 юли всеки делничен ден от 17:00 часа. Те витаят в облаците, живеят безразсъдно и вярват, че няма невъзможни неща, стига мечтите да останат живи.

Аслъ е на 17 години и се готви усилено за матурите. Тя е идеалист и най-голямата й мечта е да продължи образованието си. Семейството на Аслъ е типичното патриархално семейство с финансови проблеми – баща й е в непрекъснато търсене на работа, а майка й се грижи за домакинството. Тийнейджърката се е заклела, че няма да тръгне по стъпките на майка си и единственият начин това да се случи е да влезе в медицинско училище. По-голямата сестра на Аслъ – Джанан, не вярва, че сестра й ще успее и ревнува родителите си заради вниманието, което обръщат на Аслъ. Джанан крие една голяма тайна, която е на път да провали живота и приятелствата на сестра й.Пелин Карахан е турски актриса. Прекарала е детството си в Измир,където живеела заедно с родителите си.След това е учила в Анкара в гимназия Gaziosmanpasa ,после в гимназия Odemis и след това в колеж Ари . Тя завършва Лицей на Sokollu Мехмет Paşa. Също така учи в университета в Anadolu туризъм и хотелиерство.Била е рекламно лице на Кока-Кола Лайт и Кит Кат и също участва в реклама на шампоани.След рекламите дошла и ролята на Аслъ в Мечтатели,която я направила звезда и я изтреляла на Върха !!!!

Аслъ е влюбена в един от най-добрите си приятели – Дениз. Той е отраснал в стабилно семейство и мечтата му е да учи режисура и да започне да създава филми. Той е романтик, но срамежливостта му не му позволява да разкрие чувствата си пред новото момиче в училище – Мине.

Мине е израснала в Германия, но бунтарското й поведение и проблемите, които непрекъснато си навлича, стават причина родителите й да я изпратят в Истанбул. Тя е различна и необикновена и веднага привлича вниманието на новите си съученици.

Ефе прикрива вътрешната си болка със спокойно и шеговито държание. Баща му и брат му са полицаи. Същото се очаква и от Ефе, чийто свободолюбив дух не му позволява да се съобрази с предначертания път за живота му.Пелин Карахан е турски актриса. Прекарала е детството си в Измир,където живеела заедно с родителите си.След това е учила в Анкара в гимназия Gaziosmanpasa ,после в гимназия Odemis и след това в колеж Ари . Тя завършва Лицей на Sokollu Мехмет Paşa. Също така учи в университета в Anadolu туризъм и хотелиерство.Била е рекламно лице на Кока-Кола Лайт и Кит Кат и също участва в реклама на шампоани.След рекламите дошла и ролята на Аслъ в Мечтатели,която я направила звезда и я изтреляла на Върха !!!!

Скоро четиримата приятели ще научат, че мечтите не са достатъчни и свободата се постига трудно. Как съдбите им ще се преплетат в мрежа от приятелство, любов и предателство, зрителите на bTV ще имат възможност да проследят от 7 юли всеки делничен ден от 17:00 часа.

Значение на някои имена :
Аслъ-основание ,същност; Ефе-храбрец ;Мине-емайл,емайлиран ; Дениз-море; Су-вода; Мурат-желание,цел; Джанан-възлюбен,любим,красавец; Дева-лекарство,цяр; Метин-текст,оригинал,сигурен,здрав; Шукран-благодарност;признателност;Самих-подходящ,годен;Гюнюл-сърце,душа,любов;Хафизе ( hafız )-хранител,пазител; Умут-надежда ; Дуйгу-чувство,възприятие; Гювен-доверие;
Какво се случва напред в сериала :

Аслъ и Дениз ще са заедно известно време.после четиримата приятели ще отидат в Истанбул.Аслъ ще учи медицина,а Дениз и Мине ще са в един и същ университет.Ефе не иска да учи,затова иска да си направи кариера и започва да продава тетрадки.После идва нов герой-тя се казва Су.Те ходят известно време с Ефе.После се разделят и си остават приятели.Мине,която отдавна търси баща си,най-накрая го намира.Отначало той не вярва на Мине,че тя е негова дъщеря.Мине е съкрушена и отива при Дениз.Той я утешава и започват да се целуват и т.н.Ефе ги заварва,но не казва на аслъ.Когато Аслъ научава затова се разделят с Дениз.Той си отива в Америка.В негово отсъствие Ефе и Аслъ се сближават и тъкмо Ефе ще каже на Аслъ че я обича,пристига Дениз.
Дениз и Аслъ пак си говорят,но Аслъ е влюбена в Ефе,както о той в нея.Дениз отново иска да спечели Аслъ и прави какво ли не ,за да постигне целта си.Мине все още е луда по него.Тя знае за чувствата на Ефе и Аслъ,но не казва на Дениз.Една вечер отиват в сватбата на техен приятел.Дениз е организирал музиканти,защото ще изпее песен за Аслъ.Той започва да пее,но не я вижда никъде.Зад кулисите Ефе и Аслъ си говорят и Аслъ внезапно целува Ефе.Мине ги вижда и дръпва пердето.всички ги виждат как се целуват-семейството на Аслъ,семейството на Ефе,Дениз и всички гости.След това Дениз и Ефе не си говорят.Ефе и Аслъ са заедно.Идва още един герой-Атакан.След време ще е заедно със Су.Мине си намира нов приятел-Бурак.Не че го обича,а е заедно с него,за да ревнува Дениз.Ефе без да иска се забърква с мафията-пред него убиват мъж,и оставят пистолета в ръката на Ефе.Той си мисли,че се е отървал.С Аслъ са на прага на раздялата,но се сдобряват,и той й предлага брак,тя приема.Тръгват за сключването на брака с кола-Аслъ,Ефе,Мине и Дениз.Ефе кара колата,Аслъ сяда при него,а Мине и Дениз са отзад.по това време се обаждат на Метин,казват му че Ефе е убил човек(защото неговите отпечатъци са последните в/у пистолета).той се обажда на Ефе и му казва за случая.полицаите са зад тяхната кола.Ефе се паникьосва и не може да кара колата.Хвръкват над скалите право в морето.Метин пристига.всички излизат от колата-само Ефе липсва!
3 години по-късно.Ефе го няма.3 дни са го търсели в морето,но не го намерили-тялото му го нямало.Аслъ е съкрушена.Кара последната си година в университета.Дениз и Мине се връщат от Истанбул.Атакан и Су се женят и си отварят сладкарница(Атакан е готвач).Идва нов главен герой-Гювен.Той е измамник,мами хората и им взима парите-но е много добър човек(мами само богатите хора).Има да връща пари на много хора.Опитва се да измами Дениз и Су и така се запознават и стават приятели.По-късно двамата с Аслъ ще са заедно.Идва нов герой-Лейля.Дете на близък приятел на майката на Дениз,и тя остава в тяхната къща.Изключително подла лъжкиня.Иска да е с Дениз.Дениз предлага брак на Мине,тя приема.Гювен е в затвора,защото открадна някои документи,за да спаси сестра си Нургюл.1 седмица преди сватбата,Дениз целува Аслъ,но тя не отвръща на целувката и си отива,но Лейля ги е снимала през цялото време.Точно в деня на сватбата показва снимката на Мине.Тя е съкрушена и отказва да се жени.Гювен излиза от затвора и научава за целувката.Много се карат с Аслъ,но все пак се сдобряват.Мине е извикала бившия си приятел Бурак(много опасен тип)за да си отмъсти.Взима хотела на майката на Дениз.Тя е обещала на Бурак да тръгне с него за Истанбул.По това време Аслъ изживява труден период.Появяват се знаци,че Ефе е жив!намира телефона му(същия отпреди 3 години)полу4ава смс.Пише да дойде на мястото,където й е предложил брак.Аслъ тръгва,а Гювен след нея.Мине и Дениз се сдобряват,но Бурак насила взима Мине със себе себе си и тръгват за Истанбул.Дениз е зад тях с колата,но Бурак има пистолет!Мине и Дениз бягат към един тунел и Бурак след тях.Вътре е тъмно,и след няколко писъци се чуват 2 изстрела.
4.сезон започна миналия понеделник,досега излъчиха само един епизод.Да разкажа какво става.Мине е застреляна(забравих да кажа,че е бременна).Застреляна е в корема,а Дениз в крака.Аслъ чака на уреченото място,Идва един човек(не му показват лицето)но бяга,когато види Гювен.Дениз намира кола и пристига в болница,обажда се на Аслъ.Атакан и Су са на прага на развода,защото Лейля целуна Атакан.Той не е виновен,но Су не разбира.Майката на Дениз гони Лейля от къщата.Бурак бил женен за друга.през времето,което Дениз се измъкна от тунела,се чу още един изстрел.Бурак бе убит от жена си,заради изневярата.ине губи детето си.Полицаите казват че единственият заподозрян за смъртта на Бурак,засега е Дениз.Той бяга от болницата с помощта на Гювен.Знаците за Ефе,че той е жив се увеличават.Аслъ е съсипана,не знае в какво да вярва.Мине се бори за живота си.Дениз разбира че състоянието й се влошило и тръгва към болницата.полицаите научават,че той е там .Ефе е жив но не помни нищо от миналото си и освен това има сериозно паническо разтройство. С приятели те си постоянно се разминават но все не могат да се срешнат. Гювен разбира че Ефе е жив но не казва нищо . Предлага брак на Аслъ и тя приема. Гювен мами едни хора и им взема парите. На годежа с Аслъ Аслъ разбира че Гювен се е върнал към стария си живот и скъсва с него. Гювен го преследва полицията . Мине разбира че трябва да си направи операция с която да и отстранят матката . Гювен организира среща между Ефе и Аслъ.
Виж цялото описаниеСкрий описанието

Последни

...mechtatelii... 02:54

...mechtatelii...

168 ·