Яко е! 5 0
196 · 196
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо
Не бих казал , че е много уместно аз сам да описвам себе си…., но щом настоявате ще се опитам да го направя …….. Аз съм 25 годишно момче , напълно нормално според общите представи на хората , за някои съм странен за други не чак толкова . Но това не е от голямо значение , важното е че аз не разбирам света около себе си , накъде се е запътил и какво иска от мен. Ставайки сутрин се събуждам с голямо желание и ентусиазъм да променя нещо в живота си , да открия неща за които не съм и подозирал, че могат да съществуват или мога да почувствам. Обичам да се разхождам сам из улиците без определена посока и без поставена задача, харесва ми да наблюдавам хората как минават около мен и се опитвам да прочета мислите в очите им …… Най – добрата ми приятелка е музиката, защото тя винаги ме разбира и умее да изтананика чувствата ми , които постоянно звучат в душата ми. Изключително обичам да пътувам , да обикалям с приятели из магазини, ресторанти, да си приказвам с непознати , да се закачам с хората около себе си , да се наслаждавам на радостните мигове които ме заобикалят и да търся теб, човекът който ще ме направи щастлив ……. Вечер обикновено прикрит сред компанията си смеейки се без повод обсебен от мисълта да те намеря аз сядам някъде там в някое кафе или ресторант , със приятелите си ,които изпълват света ми със звуци на радост , които просто минават покрай мен ,които аз не чувам , защото стоя и чакам да минеш и да ме забележиш. Да ми смигнеш с едното си око и да разрушиш ежедневието ми като отведеш мислите ми със себе си ………..
Привечер поглеждам към небето и виждам залеза който заслепява очите ми , чувствам как една сълза от окото ми полита надолу с тъга защото не е могла да постои още малко в него за да види лицето което толкова дълго очаквам , след което пада на земята и попива в прахта на времето ………
Вечер лягам с примесените си чувства на тъга , надежда и малко страх …..защото още един ден си е отишъл безвъзвратно без ти да си до мен !

Виж цялото описаниеСкрий описанието

Последни

Реклама

Обичам те 05:10

Обичам те

119 · 

Mattafix - Angel 04:18

Mattafix - Angel

262 · 

Реклама

Trick of Fate 04:24

Trick of Fate

604 · 

Реклама