VBox7 logo

mmtv

MMTV online е продължител на традициите на първата музикална телевизия в България ММ. Тя формира вкусове, образова музикално и направи звезди едни от най-популярните български изпълнители за последните 20 години. ММ отново е в ефир от 10 септември 2016г.
Избрахме да бъдем пионери и този път и се завърнахме като изцяло дигитална медия и първата 24/7 онлайн телевизия в България. ММTV е микс от модерни технологии и най-добрата музика от последните 40 години, внимателно селектирана за вас от музикалните ни редактори.
ММТВ е медията на хората, на които "ретро’’ ценностите им липсват. В програмата ни освен, че връщаме добре познати от близкото минало предавания като Музинки и Златни Хитове, залагаме и на нови оригинални и интелигентни предавания, в които ни гостуват хора, които си заслужава да бъдат чути.
Ние сме вече и мениджмънт компания на нови таланти с цел промотиране на български изпълнители в чужбина, които правят алернативен рок на английски език, поп музика, джаз, модерен фолклор и интелигентен хип-хоп.
Вижте музиката на www.mmtvmusic.com
Намерете ни във Facebook: https://www.facebook.com/MMTVMusic/?ref=br_rs
cool the part

Последни