Яко е! 3 0
195 · 195
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо
MMTV online е продължител на традициите на първата музикална телевизия в България ММ. Тя формира вкусове, образова музикално и направи звезди едни от най-популярните български изпълнители за последните 20 години. ММ отново е в ефир от 10 септември 2016г. Избрахме да бъдем пионери и този път и се завърнахме като изцяло дигитална медия и първата 24/7 онлайн телевизия в България. ММTV е микс от модерни технологии и най-добрата музика от последните 40 години, внимателно селектирана за вас от музикалните ни редактори.
ММТВ е медията на хората,на които ‘’ретро’’ ценностите им липсват. В програмата ни освен,че връщаме добре познати от близкото минало предавания като Музинки и Златни Хитове, залагаме и на нови оригинални и интелигентни предавания,в които ни гостуват хора,които си заслужава да бъдат чути.
Ние сме вече и мениджмънт компания на нови таланти с цел промотиране на български изпълнители в чужбина,които правят алернативен рок на английски език, поп музика , джаз ,модерен фолклор и интелигентен хип-хоп.
Вижте музиката на www.mmtvmusic.com

Facebook
Регистрация: 23.05.2017 г.
Гледана от: 0 потребители за 24 часа

Виж цялото описаниеСкрий описанието

Нови клипове · Виж всички

Реклама