Яко е! 28 3
463 · 460
Vbox7.com
+ 3
Други сайтове
· Инфо
M.N.K. е млад изпълнител с неповторим стил както в композирането на музика,така и в писането на текстове.M.N.K. са инициалите на трите му имена – Мартин Николаев Коджабашев.На 15 години е и е роден в Бургас ,а от седем годишна възраст живее в нашата позната и любима столица-град София.Любимия му цвят е червен,а другите му любими занимания са баскетбол,байкинг и сноуборд.

Лириката му е пряко свързана със слушателя и целта й е да го накара да се замисли.Да се замисли за заобикалящия го свят,откъде идват всички проблеми(може би от нас самите) и как те могат да бъдат решени.Всеки,който е слушал някое от неговите парчета ще открие нещо сходно със собствения си живот и с нещата,които го вълнуват.Той не ходи да записва в професионални студия и да пръска стотици левове за едно парче,а прави магията вкъщи,в стаята си,където учи,спи и прекарва повечето си време.С това иска да покаже,че не е нужно да си милионер,за да можеш да създаваш хубава музика и че всеки може да го прави.Лейбълът ,който е създал,е под името “Monster Sound Entertainment”.
Инструменталите,създаващи усещането за изключително съвременен звук,които той сам създава,са наречени Monster Beats,а скромното му студио Monster Studio...Абе всичко се върти около Monster така че чуеш ли тази думичка,знай,че е синоним на M.N.K.

Рапира от близката 2008-а година,но винаги е бил върл почитател на рапа и хип-хопа.Първите си записи прави през 2009-а година.В началото пее само “gangsta rap”,което в по-късен етап му се струва смешно,защото той не е „гангстер”(в България няма „гангстери”),а е пял за пистолети,кървища и тем подобни измислени историйки.Според него хип-хопа има бъдеще,защото е пряко свързан с проблемите в обществото,а във времена на криза като тези , в които сме в момента,човек иска да знае ,че не е сам и че надежда винаги има.
Виж цялото описаниеСкрий описанието

Последни