VBox7 logo

monalisa_twins_fan

Това е профилът на първия български фен на MonaLisa Twins и в него от сега нататък (след 10.01.2014 г.) ще бъдат качвани/трансферирани само техните официални клипове от YouTube.

MonaLisa Twins са близначките Мона и Лиза Вагнер, две талантливи
момичета от Австрия, посветили музикалната си кариера на възраждането на музиката от 60-те години. Всички професионално продуцирани клипове, качени тук (и други), може да видите и в официалния им YouTube канал ( www.youtube.com/user/MonaLisaTwins/videos ), както и на официалния им уебсайт ( www.monalisa-twins.com ). От този уебсайт също може да си купите, в mp3-формат или под формата на CD с автографи, албумите им с кавъри и авторска музика, която е в същия стил - като от 60-те години - но със съвременно качество на озвучаването и записана в професионално студио; от там може да си поръчате и фен-артикули като плакати и тениски.

Ако музиката (вкл. авторската) ви харесва, не се колебайте да коментирате и на клиповете тук, да кликате "Яко е!" и най-вече - да ги споделяте, за да помогнете за популяризирането им. Ако пък искате коментарите ви да бъдат прочетени от самите Мона и Лиза, напишете ги на съответния клип в YouTube, към който води всеки от клиповете тук. А на коментарите ви във Фейсбук (на страницата www.facebook.com/MonaLisaTwins ) има шанс дори да ви отговорят :)
cool bg