Клип Коментар

(flower) (hug)

Животът пречупва тези... които не искат да се пречупят! ;(

(flower) (bow)

Това е най- добрият превод в нета. Не са уловили преводачите изцяло смисълът. Не,че се надценявам. Любим изпълнител на любим човек, който вече не е между живите. И той като Висоцки си отиде твърде млад, защото много бързо„ препускаха кончетата“ на „ Импресата“ му. R.I. P. ;(

:) (music) (star)3. (yes)

:) (music) (star) 16(yes) Отива в любими (love)

(music) (cake) 7 (yes)

“ Love, Rosie“ 2014 / Великобритания, САЩ

Добро попадение! :) (dance) (sun) 7 (yes)

Отива в любими! (love)

Този кавър е много добър... Но, когато слушам оригинала, настръхвам... нещо трепва в мен,...в стомаха ми нещо се обръща..... А кавъра просто си го слушам, не стига до сърцето и душата м и - те си остават спокойни... Благадаря, че ми напомни за това парче, скоро не бях слушала оригинала... :) (rock) (handshake) (music) (star)

Така че ... много шум за нищо! Полицаите са с редовни документи! Само че... те трябваше да знаят за удължаването на срока на валидност на стикерите- това ме озадачава- защо не знаят?!

С една дума нещата не са много ясни- дали на габарити, дали на къси, или на LED светлини, които не всички коли имат! В самия ЗДП не е много точно обяснено... Трябва да го прочета пак, но едва ли ще ми се изясни... Но при намалена видимост и в тунел е ясно - на къси светлини...

Габаритите и LED светлините са светлини за движение през деня просто, защото няма никакви изисквания за тях. Не е указана и позицията, формата, цветът, видът на крушката, нито пък е необходим сертификат за тях. Най-просто казано шофьорите у нас могат да карат на габарити през деня, освен в случаите на намалена видимост и при движение в тунел.

Законността на карането на габарити се е доказала вече и в съдебната практика. До началото на 2014 г. е имало три обжалвани наказателни постановления от акт за използване на LED дневни светлини. И трите са били отменени от съда. Нито в съставените актове, нито при обжалването им се споменава Правило № 48 на ИКЕ на ООН.

ДВ бр. 26 от 23.03.2018 г. Инструкция 8121-282/15.03.2018 г. Параграф 4, алинея 2 от Преходните и заключителни разпоредби. Поставените за 2016 г. стикери са валидни до 30.06.2018 г.

Невалидни полицаи ни проверяват по пътищата Пейстни това в търсачката на Фейсбук и ще ти излезе клипа- виж втория, третия...

(music) (star) (love) (bow) 7 (yes)

:) (music) (star) (love) 5 (yes)

(music) (star) (broken) 4 (yes) (flower)