music_94

В профила ми можете да откриете предимно хаус , трап, дъбстеп, клуб и денс музика. Клипове качвам всеки ден.


• Music Fresh • Най-хубавата група за музика


Малко
за мен :
На 21 год съм занимавам се с програмиране и уеб дизайн (който има интерес за нещо може да попита). Хобито ми е фитнеса. Общителен и забавен човек съм. Харесвам почтените и точни хора, когато човек е точен с мен и аз съм такъв с него. Както има един лаф "Каквото почукало - такова се обадило" .

А и да кажа още нещо, за хора които претендират "Открадна субтитрите от мен" и подобните му глупости, не съм в този сайт с тази цел аз пиша субтитри за забавление и извинявайте много, но аз слушам песните по час - два, за да ги преведа :) Не искам да засегна някой, но просто "мразя хейтърите" и 90% от българите наистина завиждат на останалите си сънародници независимо за какво, което наистина е жалко, съвземете се ;)

Който е недоволен от това, че му изпращам всеки ден картички нека да ми блокира съобщенията, нямам против все пак не всеки е в този сайт, за да се забавлява, някои от хората са тук просто, за да влезнат и да чуят някоя друга песничка, да видят някой друг клип и да излезнат. Всеки има право на избор на никой не бих се убидил или нещо подобно, защото ми е блокирал съобщенията, живеем в свободна държава, хора, но не бих толерирал да ме обиждате и псувате за това и тем подобни, тъй като сайта предоставя доста полезни опции за всеки един потребител.

Трудно се гради, но лесно се руши! За това, когато изградите нещо не го разрушавайте, помислете колко трудно е станало това което е.

Личен уеб сайт: www.music94.alle .bg
Абонирай се за мен
cool bg
Инфо