musicspacebg

Проектът Music Space, който стартира през 2008 година, представлява дигитална платформа за разпространение и популяризиране на българската музика в уеб и мобилна среда. Music Space съчетава в себе си онлайн медиите Music Space TV и Music Space Radio,
както и музикална социална мрежа, изградена от български изпълнители и техните фенове.

Проектът Мusic Space е създаден с основната цел да популяризира българските изпълнители и българската музикална култура. Music Space предоставя възможност на българските музиканти да представят своята нова аудио и видео продукция в интернет сайта www.musicspace.bg и осигурява легален достъп до техните музикални произведения.

Част от проекта Music Space е онлайн медията Music Space TV. Актуална и забавна, Music Space TV ежедневно представя ново видео съдържание с всичко най-интересно от българската музикална сцена. Music Space TV произвежда видео интервюта, репортажи, анкети и забавни материали. Същевременно, Music Space TV публикува и промотира официалните видеоклипове на българските изпълнители и групи.

Music Space Radio е онлайн радио с изцяло българска музика, в което звучи най-актуалното и модерното от българската музикална сцена. Music Space Radio е налично 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и може да се слуша директно от страницата на Music Space – www.musicspace.bg или чрез добавяне на радиото в плейлистата на всеки стандартен аудио плейър.

Music Space създава и развива активна социална мрежа, предоставяйки среда за комуникация между българските музиканти и техните фенове. Чрез регистрацията си в Music Space, която е единна с тази в mtel.bg и loop.bg, потребителите могат да създадат своя уникален профил (музикантски или фенски), който им дава възможност да се сприятеляват с останалите потребители, да публикуват снимки, да коментират аудио и видео съдържанието в www.musicspace.bg, да получават нотификации при публикуване на ново съдържание и много други.

Music Space организира и провежда забавни игри, предоставяйки на своите потребители възможността да спечелят атрактивни материални награди, както и билети за горещи музикални събития.
cool the
Инфо