mystic_shadow

Your halo slipping down... to choke you now.
cool
Инфо
Клип Коментар

Песента се казва Feuer Frei *facepalm*

Оо, да, и твоите са много манияшки, личи си, че рисуваш с кеф. Btw и ти си момиче, нали? ;dd :]]

1. Играта е за Пц - следователно, за какво ти е емулаор?! 2.Играта е ОТМЕНЕНА и няма да излиза, така че със сигурност я нямаш... 3. Не лъжи хората, смешно е. :}

И мен. Направоооо.. 20 хора xDDD :D

Yep, и аз така. :D

"Разбира се, трябва да хванете горната си част... на косата!" xDDDDDDDDDDDD Иначе, готин клип, кефи ме, продължавай все така! :)

Оо нице :D

Много са добри. Една от любимите ми групи. :)

Благодаря. :)

Ти си смешен. Не използвам индиго, удоволствието от рисуването се маха така. Но щом смяташ, че са с индиго, значи това си е комплимент... ;)

lenny kravitz - ain't no sunshine :]

Да, просто това много ме издразни, тъй като харесвам Япония. Това е една невероятна държава, която не заслужава това отношение (нито пък земетресението). Тъпо е също, че покрай послесните събития я комерсиализираха много, но пак си остава N1 за мен!

Много яко! Браво! :)

Браво, добър си! Продължавай да цъкаш все така яко! :)

Дано дойдат повече хора. :)

pull означава дърпам, тегля. in е в. so? :)

Само да ти поясня, че не съм неграмотен човек, като теб, не всички са боклуци, а и месото май се счита за храна, но може да се лъжа... :)

Само дето няма да я направят за комп, защото няма да спечелят пари. И един като си я купи ще я качи в нета и всички ще я играят. А така си я купуват за конзола. Но според мен играта си е якичка, макар и дървена. Цъкам си я на PS2. :)

1.Сакура като казва, че го обича не осъзнава, че говори самата истината и си мисли, че го лъже...2.Според мен Наруто вече може да спука Саске от бой. Нищо че Саске се гъзарее и разправя глупости.3.Наруто е супер - и мангата и анимето! :)

Мерси за комплимента, но нито една от тях не е. Просто ги гледам от компа и ги рисувам. :)