n0pain

ı̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̨
cool bg
Инфо
Клип Коментар

Толкова много грешки.. Неграмотници!

Толкова много грешки. Неграмотници..

Къде е Bodil40, бе ретарди прости? Той има 334 хиляди лайка.

Готина! :)

Уникална е! :)

Жестока! :)

Супер е! :)

(yes)

Супер е! :)

Кой е казал, че не съм учил и т.н.? Още не съм завършил. Като завърша се омитам. :)

Ти явно не разбра, че положението не може да се оправи. Не всичко е цветенца и еднорози. НЕ можеш да го оправиш, разбери го. Така само ще съсипеш живота си. :)

Много са добри! (yes)

ndanev, момченце, не се излагай. Външния дълг за страна, малка и бедна, като нашата е ОГРОМЕН. Големи патриоти се извъдихте вече, къде бяхте, когато дойдоха на власт тези? Не си мислете, че вече можете да промените нещо. Почти 200 дни стояхте като пукали уж да протестирате.. Някой обърна ли ви внимание? НЕ! Точно това трябва да се направи - преместване в друга държава. И без това, вече в България има само ромчета.

Уникално ревю, както винаги, Емо. Аз ще отида да го гледам. :)

Трябва да си обираме крушите и да се махаме от тук, семейства с деца, всички.. Затъваме все повече и все повече. Пука ми много за България, но поради всичко това, тя вече не може да се оправи. Единствения начин е да се махаме от тук, малко по-малко. Където и да отидем, пак ще е по-добре от България. Тук работиш цял месец за някакви смешни 300-400 лева.

Това е положението в България.. Всички политици са крадци и измамници, който и да избереш, положението няма да се оправи. Правихме протест, те са алчни, няма да се махнат от там. Това не мисля, че вече е възможно въобще да се оправи.. Нашия външен дълг е ОГРОМЕН. Всеки гледа как и какво да открадне. Онази банка фалира заради тях.. сега невинните хора не могат да си вземат парите. От друга страна циганите започнаха да ни завземат. Те са същите като политиците - нахални и крадливи.

Уникална е! :)

Хаха! :D

Свежо! :)

Уникална е! :)