Яко е! 4 0
175 · 169
Vbox7.com
+ 6
Други сайтове
· Инфо
NELLS завършва Vocal Performance в London Music School и изцяло посвещава живота си на това, което обича, а именно музиката.

Поп песните, които прави в Лондон се разпращат до всички музикални агенции. В последствие парчетата започват да се въртят по целия свят, като стигат чак до Дубай, САЩ и Малайзия.

Една от песните й – “I Wanna Kill You”, става част от програмата на американската радиостанция Suckfree Radio за деня на Halloween и бива поръчвана от слушателите над 10 пъти, което е прецедент за абсолютно непознат чуждестранен изпълнител.

През 2010 г. щатска агенция се свързва с нея, за да предложат цена за правата на песните й, а изпълнителя, за когото ги искат е самата Бритни Спиърс. Година по-късно се свързват с нея и от екипа на Адам Ламбърт със същото искане. NELLS обаче вярва, че тя трябва да е единствената, която изпълнява песните си.

Завръщайки се в България, през 2013г. тя реализира сингъла си “Watch My Body”. Музиката и текстът са нейни, а аранжиментът е на Deep Zone Project. Видеото към песента е дело на режисьора Васил Стефанов. “Watch My Body” се появява в ефира на BoxTV и BTV. Следващият й рилийз е дуета с Danny Lévan „Шанс за любовта”, появяващ се в месеца на влюбените на 2014г. Музикалната тема NELLS създава още в Лондон, но с аранжора Светлин Къслев променят части от кантото в процеса на записите на парчето. Българският текст певицата създава заедно с дуетния си партньор Danny. „Шанс за любовта” има и английска версия, озаглавена „What If”. Видеото към трака е дело на режисьора Александър Моллов.
Виж цялото описаниеСкрий описанието

Последни