Клип Коментар

Откраднат превод с отраднат клипhttp://vbox7.com/play:6ac06b90

Супер яката песен. Евала, много добро :)

Браво. Много добро! Само Левски (love)

Приложението е добро. Аз лично го ползвам и ми върши чудесна работа. Браво ! :)

Добра и много вярна за съжаление песен!

Бий бий бий (bow)

Много велик мач за Левски, а и изобщо за българския футбол. За съжаление едва ли скоро някой български отбор може да достигне 1/4 финал в Европа. Само Левски (love)

Хубаво е че след Левски още един отбор успя да влезе в групите на ШЛ, че да се чуе из света за България. Браво и успех в групите, макар че ще е трудно да се спечели дори точка. А коментара на Сокачев е просто уникален (yes) (bg)

Много добро, браво!

Голям футболист беше, ама голяма лакомия. Никакво подаване. Направо вътре, ако ще да е до аут линията :D

Евала !

Оправете ги тези субтитри. "Вървашава" :D :D :D

Уникален гол. Само Левски (bow)

Това беше най-уникалният мач на Левски, на който съм присъствал. Велико. Само Левски (bow)

Гаджев за пореден път с великолепен гол. Йовов и Младенов - пълна дупка. От самото начало трябваше да почнат Райков, Арс и Христов, които показаха огромно желание за игра. А Пламен Илиев - може би най-добрият български вратар в момента. Само Левски !

Браво на момчетата. Показаха силна воля и дух и заслужено спечелиха, въпреки неотсъдената ЧИСТА дузпа. Грешка на Гонзо, че не пусна новите попълнения от самото начало. Само Левски! (bow)

Че повечето коментари са с правописни грешки прав си, ама като пишеш такъв коментар нямаше да е зле и ти да не допуснеш правописна грешка. "Със" се пише само когато следващата дума започва с буквата "с". Но да не навлизам в подробности.

Куц клип !

Кажи коя песен ти трябва и ще ти дам линк ;)

Уругвай на финал !