Клип Коментар

Видях една такава в Пловдив, с Пловдивска регистрация. На външен вид направо си е като кола от бъдещето! :X (yes)

Това не е ли в Sunny Beach? :D

Виждал съм, един приятел го беше share-нал във фейса. :D

00:41, представяте ли си ако беше си ударил главата? ...

Ех, много разбирате бе значи .. Razer били за гъзария, не знам си к'во, не знам си 'що .. Имам Razer Kraken Pro (160лв) , приятелката ми има Beats Solo HD (400лв) и разликата между двата модела е от земята до небето, като Razer са бая по-добри от "всемогъщите" Beats by Dre, които просто са набрали фенове благодарение на Dr. Dre!

ДоооОО..оста по-евтини са, иначе браво за клипчето. :)

Ама накрая очилата са важни, мани го ферарито .. :|

3 от тях са ти дали минус на коментара. :D

Помислих, че с химикал ще започне да драска тва GUGAL на монитора! :D

С какъв край, или по-скоро с какво начало. :D

Така е, но това е концептуално видео, не комерсиално.

Да се храниш със щастието на другите. (bow) (y)

Още по корицата на клипчето разбрах, че ще бъде нещо яко, като изгледах трейлъра мозъкът ми беше на 100% сигурен, че наистина ще бъде яко! :D (y)

Едва ли хората ги интересува кубчето :D

Ако успее да го направи в България, ще го призная. Да не говорим за това, че при повечето запознанства главният въпрос е "Как ти е фейсбука?" , никой не го интересува телефонния номер вече.

Като за начало искам да поздравя laptopbg за страхотното ревю! След което бих изказал мнението си относно телефона. Доста добър и мощен на параметри, но не им ли омръзна да се чудят каква простотия да измислят, с която ще "грабнат окото" на потребителя. Чист пример с този сензор за пулса, едва ли има човек, който би си закупил този смартфон заради тази новост. Иначе като цяло добра работа на Samsung.

Дори така да е, според мен Венсан се е постарал, и не смятам, че е нужно да търсим кусури.

HTC Windows Phone 8X беше. Вече преминах на Galaxy S3.

Или пък другият вариант "Като я изпереш 2 пъти ще се стесни". :D

Много мерак имах за Windows Phone 8 телефон, до момента в който си купих такъв. Не успях да му се нарадвам, то бъгове, то недостатъци. Много малка част от приложенията, достъпни до iOS и Android ги има в Windows Store-a, като тази малка част от приложения са пълни с бъгове. Фейсбук приложението е супер бъгаво, представете си - най-удобният начин за сърфиране във фейсбук е чрез браузъра, който е Internet Explorer. Да не говорим, че няма опция за прикрепяне на снимка към съобщение във Facebook.