nikigorskiqq

И между другото “България над всичко”, написано в нета не е от голяма полза! Трябва социална активност и действия по улиците на България, където е пълно с неправди. А кой, ако не родолюбците първи ще подденат народа на борба срещу тях? Не случайно управленците
гледат да тъпчат и скриват родолюбците и техните благородни каузи или мероприятия. За да не ги последват още хора.

Едва на 5 септември 1925 г. бойните другари на войводата – Лефтер Мечев, Георги Чепов, Георги Ганчев, Тодор Петков и Димитър Арнаудов, преминавайки нелегално границата, пренасят костите му в Малко Търново и ги съхраняват в едно малко сандъче, на една от страните на което са написани думите: “Делото е свято. Проклети ще бъдете, ако не продължите борбата”, които са последните думи на Кондолов преди да издъхне.

България За Българите!
cool bg sub
Инфо
Клип Коментар

Моя е качен преди твоя ;)

В дата бг я има.

http://vbox7.com/play:e9515e3d82 Ето го вече и същото изпълнение с превод :)

И какво като е националсоциалистическа. Нали именно те доразвиха света в тази форма, в която го ползваме всички.

Абе то хубаво е, че се прави нещо за тези, които тренират. Но друг е въпроса, че щеше да е по-хубаво да беше ползвала снимки на бели момчета в клипа. Приеми го като градивна критика!

Не е целта да ми триеш коментарите, а целта е да си вземеш полуката. Никой не може да отрече, че музиката е черна и че на клипа си сложила снимки на някакви черни. Вместо на здрави бели момчета, които са сътворили света... Малко гордост от расата си!

Не ми харесва това, че музиката е негърска, а още по-гадното е, че на клипа вместо бели хора си сложила някакви черни. За това гласувах с минус. Поне малко гордост имайте от расата си...

В замунда го има целия албум.

Пиши в търсачката: Rahowa - Ode To Our Dying People и на този вариант на песенат има субс и ще разбереш за какво се пее. 88!

http://vbox7.com/play:8591455478 Ето на този вариант на песента има субс!

Тази първата, която е в началото е Moshpit - Revolt from within

Много обичам женски вокали да пеят на тежка музика :)

Страхотно довършване :)

Циганки са тия от клипа.

Македонска=българска народна ;)

Анархист по-скоро.

Дегенерати-наркомани.

Пълни глупости говориш. Хвани чети малко истинска история, а не тази, която е разпространявана от евреите.