oukhil

нови приятели и чудесна музика...">
Heavy Metal Is The Law"...I need metal in my life,
just like an eagle needs to fly..."

cool bg pro
Инфо
Клип Коментар

Хаха, как се мята като буболечка отгоре. :D Не го слуша главата тоз човечец. Хубаво пази колата, ама после дали ще може да я кара? :-3

Какво сте се хванали да се заканвате на кучето и какво бихте му направили вие.То ли е виновно, че стопанинът му е кретен? Изгонете животното с няколко шута, но трепете безмозъчния индивид, който го е пуснал да вилнее. Наказанието е за виновния. И това не го казвам просто ей така, отстрани, а и като потърпевш, който до живот ще си носи белезите по лявата ръка и крак от сходен случай.

Погледите им като влизаха мацките бяха един път! :D :D

В казан си се пекла, по тръбичка текла, ракийчице... :D :D

Българи юнаци! (bg) Напред и нагоре! :)

Лудите и пияните Господ ги пази, а като гледам тука имаме 2 в 1. :D

Браво на хората! И все пак, добре че този вид акула (nurse shark) е доста спокоен по природа. Ако беше тигрова, бича или бяла е тогава щеше да си е ритане на здравната книжка от всякъде. :D :)

Колко много мъка има по тоя свят... :D :D

Човекът се е постарал и сърце не ми даваше да не му приема субтитрите. :D Пък к`вито са - такива. Забележката ти е основателна, но ме мързи да променям каквото и да било. :D

Като човек патил години на ред от ваксини и минал през десетки лекари мога да кажа, че последният мит далеч НЕ Е мит. Иначе поздравления за клипа. :)

Можем само да се радваме, че китовата акула е на диета от планктон, pакообразни и малки рибки. :D

Алигатор срещу питон? Това най-вероятно е Евърглейдс. Което значи, че това е бирмански питон. И тъй като питонът се е заселил преди едва няколко десетилетия там е ясно защо все още не може да преглътне предишния крал на този блатист район.

Какво ще кажеш да оставим религиозните тези за местата, които са предназначени за тях? Обложката на сингъла чудесно допълва името му и всеки, който знае къде да гледа, ще разбере за какво става въпрос.

Филмът е много готин. Свежи моменти, забавни идеи, страхотна камера и очудващо добро присъствие на актьорите. (yes)

Според мен подобни шегички са леко прекалени. Никой след това не може да върне изгубените нерви. По-добре да щадим колкото можем близките си хора. :) Има и други начини да се избазикаме на 1-ви април, които са много по-безобидни.

Очевидно това момче вече е вършило толкова много глупости, че майка му не може от нищо да се трогне. :D Въпреки всичко реакцята й е безценна. :D

Твърде много идиоти в един клип... Мотористите се подредили все едно са сами на пътя, пък шофьора, мъж или жена, е някакъв пълен тапир. :/

На хубвото лошо не можеш да кажеш. Права е Хилда, че до тук това е най-доброто изпълнение. :)

Бързо да отива да се изруси! :D

Лъха на професионализъм от където и да го погледнеш. :D