Клип Коментар

Страхотна джаз музика от музикалния куфар! Звучат парчета на Луис Армстронг, известен с прякора си Сачмо (уста като куфар). :)

Четохте ли инфото? Общината предоставя безплатно 11 мобилни тоалетни, мивки, диспенсъри с дезинфектант, кошове за смет, 25 кубика дърва и прочие. И с какво ще се пълнят тези тоалетни, питам аз и отговор не искам. Дърва не се ядат, дезифектант не се пие. „На 1 юли празнуваме свободата на духа, всичко ще е безплатно, освен бирата и храната“ - писаха в медиите.

Защо освен, бе? Къде остана римският принцип „хляб и зрелища“? Нека пуснат малко гювеч на хората, та да почувстват свободата на духа. Това е електорат в края на краищата - „Погледни ме с едното, да те погледна с двете“. Един камион с бира и пържена цаца - бълха ще ухапе общината. ;)

За съжаление e заснето само началото на песента, но все пак измислих нещо. Клипът си има всичко: и дъх на сено, и танци, и пушек. :) На тапета е капитанът от "Кирянов гьол" - повече познат като "Рибката".

На улицата бе написано: „Мразим ви безплатно”, „Бъдещи затворници” и допълващ се списък от 21 имена. Извън кадър остана: „Желязна метла за всички политици! Паразити!" Това май е най-доброто пожелание. Право в десятката! „Хм, да си мечтаеш е безплатно и безнаказано. Какво могат да направят овцете срещу паразитите?” - ще каже някой. Амии, нищо, само се чешат. Цялото това писане по улиците и в мрежата е едно чесане.

„Протестът е за вас, елате при нас!” - припяваше агитката, но глас в пустиня. Хората минаваха, поглеждаха и отминаваха. Най-много някой да прецеди през зъби едно „дано!” - израз на великото българско търпение, което един път е мъдрост, друг път е овчедушие. Марко Семов го каза. Когато дълго време бият и измъчват някого, той в един момент притръпва и става безразличен. Това е краят!

Браво, Еми! Ти си като една фурия еспаньола! Страхотно изпълнение на фона на песента на испанската звезда Давид Бисбал! Булерия e сред най-популярните и драматични форми на фламенко. "Булерия, булерия, толкова дълбоко в душата ми Това е кръвта на земята, в която съм роден. Булерия, булерия, обичам те повече всеки ден. Влюбен съм в теб, откакто те видях..." /Гугъл преводач/ "Детска игра, превърнала се в една истинска професия" - каза водещият. А колко ли труд има зад това превръщане? И това тяло...

С тези червени ленти и овални форми пред очите магарето може да скъса синджира. ;) Изпълнението е разделено на две, за да не дойде в повече на мъжете със слаби сърца. ;) Този вид въздушна акробатика е известен като "Aerial silk" (въздушна коприна), но и "Wet dream" да наречете изпълнението на Еми няма да сбъркате. :) Има и други клипове с "принцесата на цирка", но само мъжете са използвали зума. Такива изпълнения им повдигат... духа. ;)

Изпълнението е разделено на две, за да не дойде в повече на мъжете със слаби сърца. :) Този вид въздушна акробатика е известен като "Aerial silk" (въздушна коприна), но и "Wet dream" да наречете изпълнението на Еми няма да сбъркате. ;) Затова в клиповете само мъжете са използвали зума. ;) Еми е като една бяла лястовица, която се върти във въздуха. В Родопския край децата правят малки лястовици от лесково дърво, които въртят с въженце. Според преданието лястовицата е произлязла от невеста. Еми е като една невеста в бяло! :)

Дамите с черните маски май повече щяха да се зарадват на килограм грозде (grapes), вместо картичка. ;) След тяхното изказване, някой предложи заглавието на акцията да бъде малко по-конкретно: "С английски език към Терминал 2", но това бе шега. Gollum: "Leave now and never come back!" :)

На02:45на едната Айнщайнка й падна брадичката, като правеше муцки. Тя трябваше да бъде с мустак, но не хванало лепилото. ;) Лицето на Айнщайн е едно от най-разпознаваемите във всички части на земното кълбо. Думата „Айнщайн“ е синоним на гений. Известни са много афоризми и цитати, казани от него: Ето два от тях: "Образование е това, което остава, когато забравим всичко, което сме научили в училище." и "Не се подчинявай на властта, ако това противоречи на принципите ти."

На02:30водещите питат Майкъл Джексън дали говори английски. Е, как? ;)

Хората май щяха повече да се зарадват на някоя банкнота, вместо картичка. ;) Или на килограм домати например.

"Ду ю спик инглиш?" – Орта будала... ;) Аз го казах в един коментар: Учете езика на Големия брат, защото няма да можете да прочетете дори надписите по униформите на полицаите тук...

"Стефан Вълдобрев е български актьор, композитор, музикант, певец, филмов режисьор. Завършил е Националната академия за театрално и филмово изкуство (НАТФИЗ) в София." Така започва дъъългата биография на Стефан в Уикипедия. Заслужава си да се прочете! Ето един коментар към клипа, който модераторските роботи в Туба изтриха:

Чудесно изпълнение на М. Мардиросян - цигулка и Л. Каприев - чело! Липсват само флейтите, но затова пък има шум от ремонтни работи наблизо. Пречат на овцете да пасат листа... :)

Вижте дивата и на фестивала в Бургас 2020: https://www.vbox7.com/play:5402e9b9c5

Вижте неповторимата Йорданка и на фестивала в Бургас 2020: https://www.vbox7.com/play:5c58657417#

Вижте неповторимата Йорданка и на фестивала в Бургас 2020: https://www.vbox7.com/play:5c58657417#

Смени заглавието!