paskala666

умри черен
cool
Инфо
Клип Коментар

батко смени си дилъра ти въобще не си разбрал клипа, тука се говори за така наречените GOLDDIGERS

колко тъпи мастии сте всичките до една чак не е за вярване и аре без да ми хейтите коментара, мастии такива

писна ми да гледам как някой си гомньо печели пари с чужд труд е затова не го харесвам тоя скапан сайт айде адиос отивам си в You Tube

херца

Витали е най-лудия пракнър или както му се вика! Нема кой да му стъпи, y outube препълнен с такива клипчета ама неговите са най-добрите!

fap fap

fap fap

1:54lol

too much cs

И нагоре..

КИЧ!!!!!!!!!!! ИСТИНСКИ ДИВ КИЧ!!!!!!!!! Поне да бяха Ламбота, Ферарита, Паганита, Макларъни, Бугатита и още други екзотики, а не немски.. Нищо против немските ама милионер,който да кара М3ка някак си не ми харесва.

100ЯН е атракцията на Велинград :D Когато ходя там, се оглеждам за него!

Братле всяка една кола си има свойте плюсове и минуси, неможеш да кажеш, за която и да е кола, че не струва, можеш само да хейтиш. Просто има неща, които на теб не ти харесват в дадена марка и ти ги хейтиш, но това не означава, че самата марка или модел не струва.

Без компютър беше когато бях 2ри клас, сега е "модерно" да се наказват без смартфон, таблет, компютър, смарт TV и всичките останали смарт глупости.

баси пиченцата има в тоя клип

тъпа е

16 годишни дрисли... аз съм на 17 и мога да кажа, че подобно поведение е недопустимо и никога няма да допусна подобно същество в някогашното ми семейство..... заслужават си само един много як бой, наказания и дисциплина, не си мислете,че няма ефект. Аз лично никога няма да забравя как стоях с ръце нагоре 4 часа и после не си ги усещах дори, а бях 5ти клас. И все още помня защо го ме наказаха така.

абе на вас ви е забавно ама качвали ли сте се на ферибот в лошо време... така като го гледам според мене е било ужасно...

и като се мине отгоре остават следи от гумите, както и гумите се цапат. Но ще ти кажа защо е така.. защото Европа ни предоставя качествен материал, с който да си правим маркировките, а ние го РАЗРЕЖДАМЕ и с един контейнер вместо да направим една улица както трябва, ние правим цял булевард заедно с пешаходните пътеки..Както и някой управляващ ако му се даде определена пара, за да купи еди колко си материал за маркировка, той купува малко, разрежда и останалата пара си я прибира, при всичко е така

бахахахаха иметоезаето ти го каза директно хахахахахааха