pen4o_99

96% ot bulgarskoto naselenie slusha chalga,ako si ot tezi 4% koito slushat istinska muzika(clasica,jazz,rock,metal i t.n.)sloji tova v profila si!!!! Когато искаш да сломиш и поробиш един народ, първата стъпка е да го убиеш духовно и да го доведеш до
състояние на морално разложение. Един от основните фактори за разложението на българският народ в последните години е помията, наречена чалга. Този боклук, рожба на антибългарски и болни умове разяжда цели 20 години най-важното за народа-децата и техния морал. Възраждането и просперитета на България е невъзможен, докато българските деца се увличат по такива самоубийствени явления. Думата чалга е турска и значи свирня, но у нас тя има свое собствено уродливо значение – това е микс от турска, сръбска, гръцка, а напоследък за капак и негърска музика, примесена с най-пошлата циганска простотия. В такъв смисъл “феномена” чалга съществува само у нас. Защо? Сърбите слушат сръбска музика, гърците-гръцка, турците-турска, но у нас се слушат в микс. Те имат национално самоуважение и слушат родната за тях музика, а у нас безродниците им се кланят, като в същото време се мислят за много печени.Те не просто са печени, а препечени и изгорели, изгорели умствено и морално.

Характерно за феновете на чалгата е, че когато им кажеш истината,а именно колко жалко е да слушаш ориенталската помия, те реагират като убодени и вият като псета колко нетолерантно е да говориш срещу скъпата им чалга. Това не е странно – деградирал и пропаднал човек трудно приема някой да му съобщава директно истината. Но тя не се изменя. Чалгата не е само музика.Тя е начин на поведение, тя е начин да стигнеш дъното на самоунижението и духовната деградация, тя е път към канала с лайна.Чалгата превръща българските деца в роби и проститутки.

И никой не си мърда пръста да ги спаси! Толкова ли бездушни станаха българските родители?! Отвратително е да видиш младежи, които изпадат в еуфория при вида на изрусен и мазен циганин-педераст. Отвратително е да видиш 12-13 годишни момичета да подражават на проститутка, симулираща пеене. За тях именно такива курви, каквито са чалга-изпълнителките, са еталон в живота. Това не е жалко. Това е самоубийствено. Ако някой не изясни на децата, че е така, за нас и нашата страна няма никакво бъдеще. Защото от тези деца, които ежедневно се тровят, ще израснат деградирали и морално разложени личности. Къде са българските бащи, чиито дъщери на 12 години се обличат и държат като проститутки? Те на са мъже. Те са жалки плазмодии. Ако не е така, е крайно време да го покажат.

Чалгата не е просто гадната свирня, която се носи от някой гаден бардак, тя е оръжие срещу българският народ, насочено предимно върху българските деца. Хората,к оито стоят зад появяването на този “феномен” не са хора, а изроди, чието място е в затвора. Освен че една група негодяи натрупаха купища пари чрез масовото изпростяване, основната цел на чалгата е именно психически и духовно да замърси българският народ, за да стане той плячка на своите смъртни врагове. Тези, които стоят зад проекта”чалга”, вероятно дори не слушат собствената си смърдяща продукция, но знаят, че това е средство за поробване на българите. Първо духовно, а след това окончателно и явно, защото морално деградиралият народ не може да се съпротивлява, дори и пред явни безобразия. Това е механизмът.

Не е случйно, че един дегенерат, който стои зад известна чалга компания, се ползва с протекции на тайните служби. Те го пазят, защото е част от мащабния проект за унищожаване на независимостта на нашият народ. Негодяи като него направиха купища пари, за сметка на тоталното изпростяване на масите и циганизацията. Но феновете на този “стил” го имат за почетна личност и големец, което е последствие от безобразното промиване на нещастните им мозъци. Дори т.нар. “национални” телевизии като масонското изчадие БиТиВи въвеждат чалгата като приоритет в програмата си, излъчвайки концерти на звездите-проститутки в най-гледаното време след новините.

Чалгата е синоним на самоунижение, на прекланяне пред поробителя. Нашите предци са предпочели бесило пред чуждата отвратителна ориенталска култура, а сега мнозина безумци я приемат доброволно за своя “култура” и по този начин плюят върху отрицанието и саможертвата на дедите си. Сякаш са слепи и глухи, сякаш са зомбирани
cool
Инфо