pendji

✖ Editor ✖ 24 ✖
✖ Аvatar ✖ xXWhisperOfDreamsXx ✖
✖ Banner ✖ Lean's Tutorials ✖
✖ Birthday ✖ 25.02 ✖
✖ Gabriel's Inferno ✖ TVD ✖ Lucifer ✖ Riverdale ✖ Supernatural ✖
Инфо
Клип Коментар

Олее, Луцифер! Клипът ти е супер якия! Толкова яки ефекти, толкова епични! И тази песен!! (love) (love)

Много ти благодаря, Деси! ❤❤

Благодаря ти! ❤❤

Ахх не мога да повярвам наистина, че след толкова време пиша коментар на едиторски клип! Липсваше ми това чувство да гледам оригинални клипове, каквито са и твоите! Клипът ти е уникален, изпълнен с искрени чувства. Дано се завърнат повечето едитори в сайта и отново да придобие предишния си облик. ❤❤

Ахх, благодаря тии! ❤

Благодаря ти. (love) (flower)

Малко със закъснение коментирам, но аз все още следя клиповете ти. ^^ Клипът ти е прекрасен и много тъжен. Надявам се всичко в живота ти да се оправи и през новата 2018 само прекрасни моменти да те съпътстват. За много години. (love) (love) (love)

1? (love)

Това е адски мило. Благодаря ти наистина от сърце. :* (love) (love)

Благодаря ти много. (love)

16? :-3

Риби

Това е един от най - хубавите клипове на Дийн, който съм гледала. Наистина поздравления. Ефектите си пасват идеално с песента. Клипът ти е много добър. Дийн е толкова сладък. (love) (hug) Прави по - често клипове на него. (inlove)

4 и 9? (love)

4, 7 и 35? (love)

За какво?

3 - Harley & The Joker?5 - Lucifer & Chloe?

Благодаря ти много, но наистина вече не се чувствам на място в този сайт. Радвам се, че мислиш клиповете ми за красиви, макар да не са. Още веднъж благодаря за подкрепата. (hug)

Твоя коментар наистина ме зарадва много. Имам си слаби места и то доста. Нямам вдъхновение, но може би когато натрупаш още опит ще започна да качвам отново. Ти също си много добър едитор и съм благодарна, че коментираш клиповете ми. (hug) (love)

Много ти благодаря , Кали. Надявам се наистина да остана само с добро в този сайт, загърбвайки всяка дребна вражда, която е имало някога. (love)