pikines

❤Знам 10 факта за теб!!
❤1. Ти четеш това.
❤2.Не можеш да кажеш М без да си докоснеш устните.
❤3. Току що се опита.
❤4. 3aсмя се или се усмихна.
❤6. Ти си момче/момиче.
❤7. Ти не осъзна че пропуснах
5.
❤8. Поглеждаш към 4 и 6.
❤9. Това ти харесва.
❤10. Ще го покажеш на приятели


Аватар by:ilovemy

другия ми профил за уроци:proshow_producer_teacher

Личен рекорд: 104 потребители са зяпали профила ти за последните 24часа.

Record: 54 съобщения,54 messages(YEAHHH)(party)

Superrr :* : Получени коментари (273)

Kогато КРЕЩИШ на жена си, някъде има мъж, който би желал да й говори нежно на ухото. Когато я УНИЖАВАШ, ОБИЖДАШ и НАСКЪРБЯВАШ,някъде има мъж, който флиртува с нея и й напомня колко прекрасна е тя. Когато ти НАРАНЯВАШ жена си,някъде има мъж, който желае да прави любов с нея. Когато караш жена си да ПЛАЧЕ,някъде има мъж, който открадва нейните усмивки. Поставете това на стената си ако сте против домашното насилие!!!!!

Едно 15г. момиче е хванало за ръка 1г. си син. Хората я наричат уличница. Никой не знае,че тя е била изнасилена, когато е била на 13. Хората наричат едно момиче дебело. Никой не знае, че тя има рядко заболяване, което е причина за нейните килограми. Хората наричат един стар мъж отвратителен. Никой не знае,че той е имал сериозен инцидент, който е засегнал лицето му докато той се е биел за страната ни. Сложете това на стената си, ако сте против тормоза и стереотипа. 95% от вас няма да го направят.

Ами...някой неща за мен: Записвам се в групи,гледам истории,пиша коменти,правя аватари,банери,само да ми пишете лс и да направите същото в замяна(за банера или аватара...може да не ми правите)!!! Казвам се Славея Ивайлова Иванова,живея в Шумен,, обичам:кучетата,конете,да си правя прически,близките си,да спортувам,да се правя на готина пред другите(особено пред момчета :D )и разни др....... skype:sladky_sisipisi пишете кой сте от сайта


Как очаквате децата да слушат родителите си ... Тарзан живее полугол, Пепеляшка се връща вкъщи в полунощ, Пинокио лъже през цялото време, Аладин е царят на крадците, Батман кара с 320 км / ч, Спящата красавица е мързелива, а Снежанка живее със 7 момчета. Ние не трябва да се изненадваме, когато децата се държат зле! Те учат това от книгите ...
Инфо
Клип Коментар

selenaa :*

Защо край...Защо защооооооо???? Не се куми ами даваи мисли 3 сезон веднага..Яснооо даваи некстаа :*

тццц :D :D ти пък кво искаш,нямах нет,как да стане хубаво ;) ай ти направи нещо,без да гледаш в интернет как се прави и да ти стане хубаво ;) знам,че е грозно,но няма как да е по-красиво ;)

:D :D :D :D

ееее чак пък толкова :D

абе незнам кво яко му намираш на тва клипче :D

ами не точно :D

:D :D тццц

да ббее :D :D

Малееее,колко бързо си направи къщата :D :D аз по 1 час я рисувам за да я направя перфектна,а той за 5-6 сек :D :D Бравоо!Много красиви рисунки,евала!А за този,който е качил видеото- ;)

6-4ast ako moje :)

Метали,е тфа е яко КУФЕЕНЕ :D

и аз това питам :(

ееееееееее твоята част е супер,ти си хвърлила наи-много труд ;) красота :*

и аз искам OWN :D super e :)

да но да не я обиждат,ок да не я харесват,ама да казват разни псувни и да я обиждат,само заради Джъстин то това е егати тъпото,даи тогава тея дето харесват Селена да обиждат Джъстин а? ;)

селл

moje da reklamira6 istoriiki :)

Някои,които не ги знае и не ги познава,ще си помисли,че имат толкова много бебета,пък маиката е на 19 а бащата на 17 :D Някои ден и те ще бъдат маика и баща,може и още да са заедно,това зависи само от тях! ;)

baby,baby ohhh :D Тва бебе се забавлява яката :D ще стане звезда казвам ви! :D