pipetko

Помогнете на Мариян! :) http://aiwe.x90x.net/bgvl/w/activity/p/121/
cool
Инфо
Клип Коментар

Не виждам и възрастово ограничение... Суперр.... Леле всичко е за съд в тая държава...

И тъжно.. махнаха бутона за 'Не харесвам'''

послена част от коментара....: масова фрий проституция ( тоест младежта се пляска навред и то безплатно със всеки и вече и с всичко май... )...... И клипчета кйато това интуитивно се рекламират от медиите...... Освен че народа изпростя амии и да не казвам какво.... Отврат!

Момченцата пък си мислят че е голямо геройство да си нижат бройки, но като одъртеят и вече е късно и се обърнат назад .... Опааа. Кво става ( или не става ), няма никой...... Пише го навсякъде ''Ковралъка е до време...'' Като гледам филмите и тийн насоките тук във вибокса ( който принципно не гледам, мислех че лъжлливата картинка ще ме отведе до статия за четене ), водят само до така наречената от мен

Това го видях от реклама с коренно различно заглавие и изображение. И то в сайт част от медията на Нова ТВ, ама както и да е. Та аз се чудя щи малките хйлапенца стават все по-извратени от все по-ранна възраст и до 15 годишна възраст кмомиченцата са ги минали един автобус мъже и момченца, после защо в любовта не вървяло и на всичкото отгоре си мислят че е голямо геройство това да си спала с всички.

И аз съм за тубата, вибокса бъгва навсичко.

Тоя бърнаут и баба ще го може на тая кола..... Покажи го на мощен но не модифициран автомобил как става... или още по-предизвикателно старт с бърнаут без голямо поднасяне.

УБИЙ VBOX7 .........егати.... Това са тийнейджърски сериали пълни със секс, мръснишки неща и накрая това ?! Вие не сте в ред!

Всъщност това е оригинала и Тони Стораро прави кавъра, както и гръцката версия е кавър на тази :)

Работата е там .... че след като нещо може да живее 15 000 години ..не се знае кога ще умре ;)

Моята теория karamanskll i sylar_amv е че и двамата сте тъпи o.O

:D :D :D :D :D

Само бабата С/танка са пропуснали да добавят в клипа и щеше да е меле от всякъде :D :D :D

тъп си ..честно ..... o.O Да не говорим че ''Дуцк Суаце - Барбара Срейсанд'' ицепката е стресиращо неграмотна....

вгз

Мисля, че ще е яко ако направите и влог с файър шоу :)))))

Скапана реалност.. Ей за тва казвам че са ТЪПИ жените ;) И не трябва да им се дават мног оправа! ПС: Аз до сега не съм попадал на жена която да е искала наистина да гледа филм с МЕН... РЯДКо съм успявал да изгледам цял филм с жена :D :D :D :D: D:

Бе тая що говори с руски диалект английски или са му турили за представителка рускиня ? :D

:D :D :D :D: D :D

И аз това се опитвам да кажа на всички, но подяворите НИКОй ама никой не ми вярва ..Въпреки че си казвам истината ...Същото е и с останалите неща де ..Нико йне ми вярва за нищо а казвам 100 про истина :)