plamenpanayotov

Пламен Панайотов е изпълнител с предприемачески дух, мъжко присъствие и темперамент, позитивен професионалист.
www.facebook.com/PlamenFanPage/

Страстите в живота на Пламен са много и никога не се изчакват една друга, а го завладяват
едновременно. Музиката се опитва да стане част от живота му още като дете, но тогава солфежите не са неговата страст, а и не попада в музикалното училище на родния си град Варна.

Енергията си насочва като предприемач и спорта, едновременно. Почти 25 години дава най-доброто от себе си на семейството си, успешния си бизнес,тениса на маса. В спорта се гордее с поредица успехи в Бьлгарският (тенис на маса) и дори става част от елитни отбори на Германия. Но все пак най-голямата му гордост и страст са дъщерите му Дени и Иси. В бизнеса с аксесоари за мобилни устройства успява да наложи собствени дизайни и патенти в България и чужбина под марката Финес Мобил.

Докато не идва, както той казва „есента, а след нея зимата “. Новата му пролет е завръщането към музиката, но вече без китарата от детството. Оставайки извън музикалното училище като дете, но пък Академията по пеене в Хамбург,Германия отваря врати за него като възрастен. Димитрис Лиацос, неговият учител там, го насърчава да се заеме отново с музиката, не като инструменталист, а като изпълнител.

Музиката на Пламен е емоционално изживяване. В един момент той ви потапя в уютна, приятелска атмосфера, а в следващия запявате заедно в ритъма на танца. Почувствайте текстовете му,които разкриват бляновете на душата за истинска любов.В тях той пресъздава личните си чувства и усещания.
Всичко това е Пламен Панайотов – пламенното присъствие на музикалната сцена.

Първият авторски сингъл „НеВъзможна любов“ излиза в българския ефир през октомври 2013 година и е реализиран с помощта на изявени професионалисти – композиторът Алекс Нушев, поетесата Мариета Ангелова и орисницата Деси Добрева.

Първият авторски концерт "До слънцето и обратно" е вдъхновен от изключителният Антонис Ремос и е реализиран в "София лайф клуб" заедно на сцена с едни от най добрите Български музиканти Тони Златанов,Георги Янев,Силвестър Матеев,Ради Данков,Емил Пехливанов през март 2014 година.

Първият авторски студиен Албум е реализиран с участието на едни от най добрите джаз музиканти в България Станислав Златанов,Димитър Льолев,Стоян Джаферов през декември 2017! "Ти-Пламен Панайотов Албумът Ти" .....

Авторският сингъл "Ти и Аз" създаден по собствен текст и музика в музикалния дом на Пламен"BAS-The beton art studio sport stage" и специалната покана за vocal production workshop "Black Rock Studio" Santorini е реализиран през 2019!
cool the
Инфо