Яко е! 0 0
114 · 114
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо
Пламен Панайотов е новото лице на българската поп-рок сцена. Мъжко присъствие и темперамент, позитивен и изключителен професионалист.

www.facebook.com/PlamenFanPage

Страстите в живота на Пламен са много и никога не се изчакват една друга, а го завладяват едновременно. Музиката се опитва да стане част от живота му още като дете, но тогава солфежите не са неговата страст, а и не го приемат в музикалното училище

Енергията си насочва в бизнеса и спорта, едновременно. Почти 25 години дава най-доброто от себе си на тениса на маса, семейството си, успешния си бизнес. Едновременно. В спорта се гордее с поредица успехи в Бьлгарският (тенис на маса) и дори става част от елитния отбор на Урания,Германия. Но все пак най-голямата му гордост и страст са дъщерите му Дени и Иси. В бизнеса с аксесоари за мобилни устройства успява да наложи собствени дизайни и патенти в България и чужбина под марката Финес Мобил.

Докато не идва, както той казва „есента, а след нея зимата “. Новата му пролет е завръщането към музиката, но вече без китарата от детството. Българското музикално училище не го приема като дете, но пък Академията по пеене в Хамбург,Германия отваря врати за него като възрастен. Димитрис Лиацос, неговият учител там, го насърчава да се заеме отново с музиката, не като инструменталист, а като изпълнител.

Първият авторски сингъл „НеВъзможна любов“ излиза в българския ефир през октомври 2013 година и е реализиран с помощта на изявени професионалисти – композиторът Алекс Нушев, поетесата Мариета Ангелова и орисницата Деси Добрева.
Виж цялото описаниеСкрий описанието

Последни