playstyle

Playstyle е нова медийна платформа насочена към видео игрите, интернет, високите технологии и модерните култури.
cool avt
Инфо
Клип Коментар

:X

AverMedia Game Capture. Има няколко модела.

AverMedia capture :)

Slavi: Под "чалга" герой се има предвид, много използван и "комерсиален" герой, а не лош герой :)

Slavi: Ами, всъщност от Tekken 6 насам поредицата излиза и за X-Box360, не само за Playstation. Една част от игрите, които се правят в Япония са насочени към специфичен пазар за конзоли, който в при тях както и на запад е много развит. В смисъл, има си фенове, които основно играят игри на такива платформи. Някои от тях като Street Fighter имат и PC портове, но Теккен специално няма. Хубавото е, че качествените конзоли сега не са много скъпи(PS3/X360) и човек по-лесно може да си позволи.

Slavi:Здравей :)За PC за съжаление специално тази игра няма как да се играе, но ако имаш емулатор за PS2 да речем може да си намериш Tekken 5. Иначе PS3 втора употреба хубави модели има за 300лв. Зависимост от офертата, някои от тях вървят с допълнителни игри на дискове или качени такива на харда. Ако си намериш от някъде такава конзола, може да играеш специално тази игра без допълнителни инвестиции. Надявам се да съм ти помогнал :)

Здравей, това е едно момиче, което прави косплей за пръв път на Анивенчър и на Он Фест. Не я познавам, но явно е фенка на Death Note :)Имаше и други косплеъри от Death Note на събитието.