Яко е! 1 0
291 · 291
Vbox7.com
+ 0
Други сайтове
· Инфо
"+1" или "Плюс един" е радио предаване, което стартира през есента на 2016-та година в ефира на Дарик радио. Предаването се излъчва всеки вторник от 19:00 до 20:00 часа.

Всяка седмица предаването представя един гост-водещ (отличен в проекта "40 до 40") и едно интервю за успеха в България, през личната история на българи до 40 години.

+ 1 е позитивната България.
+ 1 е вдъхновение.
+ 1 е споделеният успех.
+ 1 е потенциалът за промяна.
+ 1 е добрата новина.
+ 1 може да си ти.

В стремежа си да развием мрежата и общност от успешни, млади, вдъхновяващи и смели иноватори от "40 до 40", ние стартираме радио предаване с целогодишна програма. С него ще споделяме позитивни истории от България на други като тях и с всяко следващо предаване да прибавят плюс една – история, кауза, личност, пример за гордост...

+ 1 ще бъде катализатор на хубавите новини, на позитивната България, на страната и обществото, които искат да покажат, че се развиват към по-добро, дават възможности и ще продължават да го правят.

+ 1 е инициатива на "Клуб на визионера". Клуб на визионера събира всички отличени в изданията на проекта "40 до 40" на Дарик радио.

Форматът на предаването представя на аудиторията нов водещ всяка седмица, който представя една история на успешен българин до 40 години, който не е медийно популярен. Различните части на предаването изграждат образа на госта, като ни пренасят в радио пътешествие през неговото детство, първите му ментори и ценни уроци, пътят му към успеха и ценните му качества, които използва, за да променя към по-добро средата, в която живеем.

Следете предаването на darikradio.bg
и на фейсбук страницата ни: Плюс един
Виж цялото описаниеСкрий описанието

Последни

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама