poptop

Поп Топ изцяло промени формата си, като към обичайната музикална класация и гостуването на популярни личности, добави музикални новини и рубрика за кино. Предаването запазва водещия си Мартин Геновски, но компания ще му правят актьорът Борис Кашев, който
ще представя всичко от света на киното и чаровната Паола Стоименова, която ще запознава зрителите и слушателите с музикалните новини.
В новия формат има три нови рубрики:
- Звезден дом с Мартин Геновски – всяка седмица гостуват популярни български изпълнители и актьори. Звезден дом се снима в мебели ЗОНА, а гостите сами избират средата, в която се чувстват уютно, за да бъде заснето интервюто с тях.
- BOX Office с Борис Кашев – водещият представя топ 5 на най-гледаните филми в България и дава информация за предстоящите премиери. Рубриката излъчва и ексклузивни материали за филмите. BOX Office си партнира с всички филмови разпространители в България и винаги представя най-атрактивните нови заглавия.
- Поп Топ Инфо с Паола Стоименова – ако сте пропуснали нещо интересно за българската музика, Поп Топ Инфо ще ви информира. Рубриката дава кратка информация за всичко важно, случило се на българската музикална сцена през изминалата седмица.
Всяка седмица Поп Топ представя и класация за българска музика. Предложенията за гласуване вече са 10, а зрителите и слушателите могат да ги подкрепят на www.zorana.bg.
cool bg avt part
Инфо