Клип Коментар

защо винаги е с шапка ?

ПОКАНИ И ГАЛЕНА,ПРЕСЛАВА,

наъ голямата е ГЕРЪ НИКОЛ

абе я млък. супер си е момчето ! хубав е. мен ме кефи

Kirstian praveshe show !! iskam go obratno ku6tata !

как се казва филма ?

ne sum GAY ama tozi e mnogo krasiv be lele (inlove)

LIVE

unkalna pesenn

super prevod

samo chalga !!!! (rock)

1 кг грим

През първите си 7 дни “Боже, прости” на Галена и Фики е бил прегледан повече пъти, отколкото други видеоклипове през последните 6 месеци, гласи официалното съобщение от YouTube, получено в телевизия “Планета”. Фактите са неоспорими – видеото е било гледано повече от 840 хиляди потребители, споделено е повече от 8500 пъти и е донесло на канала почти 100 нови абоната. Оказва се, че е еднакво харесвано и от жените, и от мъжете, а след България, най-много са го гледали от Великобритания, Турция, Исп

youtube link ?

Преслава изобщо не си дава зор вече в поп-фолк жанра,прави посредствени бозици колкото да се отчете.

Ей 12-годишни заблудени идиотчета,признайте си,че песента не ви харесва и спрете да я хвалите до небесата \'щото ми писна от вас! Заради заблудени фенчета като вас певиците продължават да си мислят,че създават хубави песни,а всъщност са посредствени и тъпи бози.Преслава изобщо не си дава зор вече в поп-фолк жанра,прави посредствени бозици колкото да се отчете. !!!

Ей 12-годишни заблудени идиотчета,признайте си,че песента не ви харесва и спрете да я хвалите до небесата \'щото ми писна от вас! Заради заблудени фенчета като вас певиците продължават да си мислят,че създават хубави песни,а всъщност са посредствени и тъпи бози.Преслава изобщо не си дава зор вече в поп-фолк жанра,прави посредствени бозици колкото да се отчете.

mn iskam sex s tiradjiya :(

Галенаааааааааааааааааа коъ коъ коъ

Това за пръв път го виждам в България!!!Клип на световно ниво!!!Опроверга очакванията ми и със сигурност си струваше чакането.Класата си е класа! ФОЛК ДИВАТА НА БЪЛГАРИЯ!!