power4o_s

ИМА ПРАВОСЛАВИЕ В БЪЛГАРИЯ-ИМА БЪЛГАРСКИ НАРОД,НЯМА ПРАВОСЛАВИЕ-НЯМА БЪЛГАРСКИ НАРОД.СЛАВА НА ОТЦА И СИНА И СВЕТИЯ ДУХ,СЕГА И ВИНАГИ И ВО ВЕКИ ВЕКОВ,АМИН (bow) (bg) (bg) (bg) http://www.vbox7.com/play:b2cafe02f5
Тази ВЯРА - ПРАВОСЛАВНАТА,
за която аз днес умирам, ЩЕ СЕ РАЗПРОСТРАНИ ИЗ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ, макар и да искате да я възпрете чрез моята смърт. КРЪСТНИЯТ ЗНАК ще бъде ЗАБИТ. НАВСЯКЪДЕ, ще се издигнат ХРАМОВЕ-ПРАВОСЛАВНИ на БОГА и чисти свещеници чисто ще служат на чистия БОГ и ще принасят ХВАЛЕБНИ ЖЕРТВИ (СВ ПРИЧАСТИЕ) на ЖИВОТВОРЯЩАТА ТРОИЦА. А идолите и техните нечисти храмове ще се разрушат и ще изчезнат>>> СВ КНЯЗ МЪЧЕНИК БОЯН ЕНРАВОТА БЪЛГАРСКИ (bg)

СИМВОЛЪТ НА ВЯРАТА

1. ВЯРВАМ В ЕДИН БОГ ОТЕЦ, ВСЕДЪРЖИТЕЛ, ТВОРЕЦ НА НЕБЕТО И ЗЕМЯТА, НА ВСИЧКО ВИДИМО И НЕВИДИМО.

2. И В ЕДИН ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС, СИНА БОЖИЙ, ЕДИНОРОДНИЯ, КОЙТО Е РОДЕН ОТ ОТЦА ПРЕДИ ВСИЧКИ ВЕКОВЕ: СВЕТЛИНА ОТ СВЕТЛИНА, БОГ ИСТИНЕН ОТ БОГ ИСТИНЕН, РОДЕН, НЕСЪТВОРЕН, ЕДИНОСЪЩЕН С ОТЦА, ЧРЕЗ КОГОТО ВСИЧКО Е СТАНАЛО.

3. КОЙТО ЗАРАДИ НАС ЧОВЕЦИТЕ,И ЗАРАДИ НАШЕТО СПАСЕНИЕ, СЛЕЗЕ ОТ НЕБЕСАТА И СЕ ВЪПЛЪТИ ОТ ДУХА СВЕТАГО И ДЕВА МАРИЯ И СТАНА ЧОВЕК.

4. И БЕ РАЗПНАТ ЗА НАС ПРИ ПОНТИЯ ПИЛАТА, И СТРАДА, И БЕ ПОГРЕБАН.

5. И ВЪЗКРЪСНА В ТРЕТИЯ ДЕН, СПОРЕД ПИСАНИЯТА.

6. И ВЪЗЛЕЗЕ НА НЕБЕСАТА И СЕДИ ОТ ДЯСНО НА ОТЦА.

7. И ПАК ЩЕ ДОЙДЕ СЪС СЛАВА ДА СЪДИ ЖИВИ И МЪРТВИ И ЦАРСТВОТО МУ НЕ ЩЕ ИМА КРАЙ.

8. И В ДУХА СВЕТАГО, ГОСПОДА, ЖИВОТВОРЯЩИЯ, КОЙТО ОТ ОТЦА ИЗХОЖДА, КОМУТО СЕ ПОКЛАНЯМЕ (bow) И ГО СЛАВИМ НАРАВНО С ОТЦА И СИНА, И КОЙТО Е ГОВОРИЛ ЧРЕЗ ПРОРОЦИТЕ.

9. В ЕДНАТА, СВЕТА, ВСЕЛЕНСКА (СЪБОРНА) и АПОСТОЛСКА ЦЪРКВА.

10. ИЗПОВЯДВАМ ЕДНО КРЪЩЕНИЕ ЗА ОПРОЩАВАНЕ НА ГРЕХОВЕТЕ.

11. ЧАКАМ ВЪЗКРЕСЕНИЕ НА МЪРТВИТЕ.

12. И ЖИВОТ В БЪДЕЩИЯ ВЕК! АМИН. (bow) (bow) (bow) (bg)
cool bg
Инфо