prikazki_s_gigi

Очаквайте по една нова приказка всяка седмица - абонирайте се за канала ни, за да не пропуснете нито една.

Също така, изпробвайте и нашето мобилно приложение, което можете да вземете с себе си докато пътувате и искате да забавлявате децата
си.В Приказки с ДжиДжи ще намерите разнообразие от класически и модерни приказки за деца от автори като братя Грим, Ханс Кристиян Андерсен, Шарл Перо, Притчите на Езоп и много други народни притчи и приказки, разказвани от поколение на поколение.
Ако търсите забавно занимание на детето си по време на пътуване, хранене или хубава приказка, която да може да слушате заедно преди лягане, нашите илюстрирани и озвучени приказки са точно за вас.

Ако искате да се изгубите в един магически свят, всички наши класически приказки, с техния класически и предизвикващ носталгия чар, обещават да ви отведат на мистическо пътешествие. Независимо дали си падате по романтични истории с „…И заживели дълго и щастливо” като Пепеляшка, Спящата Красавица или Красавицата и Звяра; или истории за животните в гората като Трите прасенца, Вълкът и мишката, Вълкът и щъркелът и др.; или сте почитатели на историите на Шехеразада от 1001 нощ като Аладин и Вълшебната лампа. Едно нещо е сигурно – от всяка история може да се извлече полза и да се научи нещо ново.
cool bg avt part
Инфо